1.100.000 €
Calea Calarasilor, Hala Traian
  • Suprafata utila 552 mp
  • Teren 1.600 mp
  • An 2000
  • 8 camere
  • La cheie

Descriere anunţ

Calea Calarasilor, Hala Traian,

vila d+p+1, cu piscina acoperita si incalzita, teren de sport, incalzire inovatoare in pereti si pardosele, 2 garaje la parter, sala fitness, sauna, www.sorinraducu.ro/SR0221

Detalii suplimentare

Cei aflati in cautarea unui camin aparte, care pana acum se vedeau nevoiti sa ia in considerare zonele limitrofe ale orasului pentru a beneficia de suprafete mari pe care sa construiasca un complez exclusivist, au acum ocazia de a achizitiona proprietatea mult cautata, in mijlocul orasului si fara a se priva de niciunul dintre avantajele unui adevarat domeniu imobiliar!

Suntem in centrul orasului, langa una dintre cele mai circulate artere rutiere din oras, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Piata Unirii. Suntem pe o strada obisnuita, circulata. Privind din afara poarta de acces a acestei case, nu banuiesti sub nici o forma ce se ascunde dincolo. Ascunsa de privirile indiscrete datorita faptului ca accesul la casa se face printre alte doua constructii impozante, aleea auto ce te conduce la casa te duce cu gandul la gradinile secrete din romanele fantastice.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Piscina
Porti electrice