150.000 €
Domnesti
  • Suprafata utila 230 mp
  • Teren 500 mp
  • An 2016
  • 5 camere
  • La cheie

Descriere anunţ

Domnesti,

vila P+1M, beci, terasa, gradina 3 dormitoare, 3 bai, camera tehnica, spalatorie, finisaje de cea mai buna calitate se poate vinde mobilata Mobexpert.

Detalii suplimentare

Primul lucru pe care vreau sa ti-l scot in evidenta, este eleganta acestei case. Si modul armonios in care fiecare element de design, fiecare amenajare si fiecare piesa de mobilier se imbina armonios. Frumusetea sta in detalii si detaliile acestei case sunt farmecul ei. Apoi, aceasta casa este calda si primitoare, fiind in acelasi timp modern amenajata. Elementele de lemn omniprezente, culorile alese in alegerea finisajelor, toate au fost gandite pentru a imprima eleganta si rafinament. Iar mobilierul vine sa completeze acest peisaj interior. Arunca o privire asupra scarilor si a contratreptelor din lemn masiv, asupra balustradei din fier forjat, sau a usilor din lemn. Sau urmareste atentia acordata bailor si modelelor de gresie si faianta alese pentru bai.

O casa trebuie sa fie frumoasa, dar si practica. De asta fiecare coltisor a fost gandit cu atentie si optimizat in vederea obtinerii unui grad de confort cat mai ridicat. Va stept la vizionare

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina