Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
169.000 €
Ilfov 18 Apr 15:41

Anunt inactiv

PIPERA

98.000 €

PIPERA,

98.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 100 mp Teren 123 mp An 2011 3 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Living Terasa
Optiuni exterior: Gradina
Descriere
Voluntari, Complex Cosmopolis, vila P+1, 3 camere, 2 bai, dressing, terasa cu pergola si gradina inchisa. Bucatarie mobilata si utilata, centrala proprie, incalzire in pardoseala, 2 aparate de aer conditionat,
Detalii suplimentare
Vila P+1 este situata in Complexul Cosmopolis, un ansamblu in aproprierea orasului care ofera toate beneficiile unei vieti linistite avand totodata confortul tuturor necesitatilor moderne.

Vila are o suprafata de 100 mp, compartimentata astfel:

- la parter: living, bucatarie deschisa, baie de serviciu, terasa, gradina
- la etaj: 2 dormitoare, balcon, baie, dressing.

Incalzirea se face cu centrala termica proprie - sistem de incalzire prin pardoseala. De asemenea sunt functionale 2 aparate de aer conditionat.

Vila se vinde cu bucataria mobilata si utilata, restul mobilei putand face obiectul unei discutii separate. De asemenea beneficiaza de 1 loc de parcare subteran care se vinde la pretul de 5.000 euro. Terasa cu pergola si gradina inchisa.

Complexul rezidential Cosmopolis este situat la doar 15 km de centrul Capitalei, in partea de nord-est a Bucurestiului. Armonie, piscine, spatii verzi, locuri de joaca, toate te vor face sa te simti acasa ... la fel ca in vacanta.
2 vizualizari Ilfov, Voluntari, 06 Mar 17 15:04
Anunt inactiv