98.000 €
PIPERA
  • Suprafata utila 100 mp
  • Teren 123 mp
  • An 2011
  • 3 camere
  • La cheie

Descriere anunţ

PIPERA,

Voluntari, Complex Cosmopolis, vila P+1, 3 camere, 2 bai, dressing, terasa cu pergola si gradina inchisa. Bucatarie mobilata si utilata, centrala proprie, incalzire in pardoseala, 2 aparate de aer conditionat,

Detalii suplimentare

Vila P+1 este situata in Complexul Cosmopolis, un ansamblu in aproprierea orasului care ofera toate beneficiile unei vieti linistite avand totodata confortul tuturor necesitatilor moderne.

Vila are o suprafata de 100 mp, compartimentata astfel:

- la parter: living, bucatarie deschisa, baie de serviciu, terasa, gradina

- la etaj: 2 dormitoare, balcon, baie, dressing.

Incalzirea se face cu centrala termica proprie - sistem de incalzire prin pardoseala. De asemenea sunt functionale 2 aparate de aer conditionat.

Vila se vinde cu bucataria mobilata si utilata, restul mobilei putand face obiectul unei discutii separate. De asemenea beneficiaza de 1 loc de parcare subteran care se vinde la pretul de 5.000 euro. Terasa cu pergola si gradina inchisa.

Complexul rezidential Cosmopolis este situat la doar 15 km de centrul Capitalei, in partea de nord-est a Bucurestiului. Armonie, piscine, spatii verzi, locuri de joaca, toate te vor face sa te simti acasa ... la fel ca in vacanta.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Living
Terasa
Optiuni exterior
Gradina