129.900 €
Pipera, Voluntari, Green Future Residence 3
  • Suprafata utila 131 mp
  • Teren 133 mp
  • An 2017
  • 4 camere
  • In constructie

Descriere anunţ

Pipera, Voluntari, Green Future Residence 3

vila p+1+pod, living, 3 dormitoare, dressing, 3 bai, pod, terasa, parcari. Finisate complet- finisaje de cea mai buna calitate. Toate utilitatile: apa si canalizare din reteaua orasului, gaze, en.el.

Detalii suplimentare

Ansamblul Green Future Residence 3 este amplasat in zona de Nord a Bucurestiului pe str. Matei Millo nr. 118, Pipera - Voluntari, Ilfov, in vecinatatea padurilor Andronache si Boldu Cretuleasca. Complexul va cuprinde 24 de case P+1 cu arhitectura moderna si este format din 4 module de cate 6 case, fiecare modul avand 2 case de capat si 4 de mijloc.

Casele sunt construite pe structura de beton cu caramida durotherm, termosistem 10 cm, acoperis tigla metalica Decra cu acoperire de piatra naturala.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate: compartimentari interioare din caramida, pereti tencuiti, scara interioara cu finisaj de lemn si balustrade din sticla, usi de interior cu furnir de lemn.

Compartimentare:

Parter: living, bucatarie, grup sanitar, hol, terasa, parcare

Etaj: 3 dormitoare, dressing, 2 bai, 1 balcon, pod pentru depozitare

Casele se vand finisate complet - "la cheie". Finisajele interioare sunt propuse de designer sau se pot personaliza in functie de preferinte

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata