280.000 €
Sinaia
  • Suprafata utila 320 mp
  • Teren 250 mp
  • An 2009
  • 7 camere
  • La cheie

Descriere anunţ

Sinaia,

proprietar, vand vila amplasata exceptional in zona ultracentrala, compusa din 2 apartamente de 3 camere tip duplex, o gasoniera, garaj si terasa de 35 mp, aria utila totala 320 mp,

Detalii suplimentare

Vila beneficiaza de 2 centrale termice separate, pe gaz, care asigura incalzirea in zona dorita, iar finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate.

Vila se vinde cu toate apartamentele mobilate si utilate integral, beneficiind de masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aragaz si plita, frigider, hota, televizoare in fiecare camera, wi-fi.

Imobilul a fost edificat de o companie de prestigiu (Marami), cu materiale de cea mai buna calitate, avand o structura de rezistenta din beton armat, pereti din caramida Porotherm termoizolati la exterior cu polistiren de 15 cm, fatade placate cu piatra naturala, o foarta buna hidroizolare si izolare termica, cu ferestre Velux pe partile inclinate si cu tamplarie din lemn triplustratificat cu geam termopan pe toate zonele vitrate.

Aflandu-se pozitionata in zona ultracentrala a statiunii, vila ofera un acces facil spre toate zonele de interes din Sinaia, totul la distante pietonale.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte pavata
Garaj