26.908 €
Berceni, Selgros, Grand Arena
  • Suprafata 31 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3

Descriere anunţ

Berceni, Selgros, Grand Arena,

bloc nou cu structura de beton si pereti din caramida, P+2+M cu lift, garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, balcoane generoase, finisaje la alegere. Achizitie direct de la dezvoltator,

Detalii suplimentare

Clădirea Arena Residence este localizată în sector 4, la distanță neglijabilă față de cele mai rapide rute către centru orașului. Șoseaua Berceni și Șoseaua Olteniței vă pot ajuta să ieșiți repede din partea sudică a capitalei cu autoturismul personal sau cu metroul, pe Magistrala 2. Punctele de interes includ numeroase centre comerciale (Selgros, Metro, Auchan, Grand Arena), unități de învățământ, stabilimente cu servicii medicale și spații de agrement.

Ansamblul are doua corpuri cu regim redus de inaltime P+2E+M si 64 de unitati: garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere decomandate. Amenajările interioase au fost luate în considerare după terminarea construcției, folosind structură de rezistentă pe cadre din beton armat, stâlpi și grinzi, cu ziduri din cărămidă Porotherm, folosită folosită și la compartimentările interioare.

Ansamblul se afla in Bucuresti, intr-o zona locuita, cu strazi asfaltate, iluminate, ce ofera rute de legatura cu Bulevardul Metalurgiei.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura beton