Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
82.000 €
Bucuresti 11 Apr 14:48
...
140.000 €
Bucuresti 11 Apr 09:45

Anunt inactiv

Zona Parcul Carol

62.000 €
1 / 4

Zona Parcul Carol.

62.000 €
Caracteristici
Suprafata 40 mp An 2017 Decomandat Etaj 1 din 5
Optiuni interior: Balcon Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton M 5 min.
Descriere
garsoniera se vinde bransata la toate utilitatile, care sunt contorizate individual. Finisajele sunt atent executate cu materiale de foarte buna calitate.
Detalii suplimentare
Garsoniera moderna, eficient compartimentata situata langa puncte de interes pentru viata intensa din Capitala: Parcul Carol, metrou Tineretului, scoli, gradinite, licee, doar 10 minute de Piata Unirii.In imediata vecinatate a imobilului viitorul proprietar beneficiaza de numeroase centre comerciale, mijloace de transport in comun (metroul, RATB), scoli, gradinite, parcuri.Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat, cu plansee din beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida de tip Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa, cu proprietati hidrofuge, sau vata minerala bazaltica si sistem de fatada ventilata. Peretii de separare intre apartamente si apartamente/casa scarii sunt din zidarie de caramida cu grosimea de 25 cm, acoperiti cu tencuiala .
19 vizualizari Bucuresti 24 Dec 17 19:45
Statii metrou
Tineretului 5 min
Timpuri Noi 16 min
Eroii Revolutiei 21 min
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..
Anunt inactiv