64.800 €
Branesti central, Ilfov, teren
  • Suprafata 1.538 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 14 ml

Descriere anunţ

Branesti central, Ilfov, teren,

cabana de lemn 41mp, camera de zi, baie, bucatarie functionale, strada asfaltata, toate utilitatile, canalizare, alimentare cu apa, gaze, curent, sera 45 mp, gard cu poarta pentru auto.

Detalii suplimentare

Terenul are o suprafata de 1538mp, in forma dreptunghiulara, cu urmatoarele dimensiuni: deschidere la drum asfaltat (cu trotuar si utilitati) de 14ml si o lungime de 76ml. Pe acest teren au fost ridicate o constructie din lemn, parter, in suprafata de 41mp si un gard (dotat cu o poarta mobila pentru masini) care inconjoara tot terenul. Constructia are o camera de zi, o bucatarie, un grup sanitar si o terasa. Acolo beneficiati de urmatoarele utilitati: curent electric, fosa septica cu mai multe compartimente si apa curenta furnizata de un put cu hidrofor. In curte exista un solar functional de legume, cativa pomi fructiferi, o gradina si o zona special amenajata pentru pasari domestice. Toate utilitatile necesare sunt la poarta: retea locala de apa, gaze, canalizare.

Vecinii sunt linistiti si cumsecade.

Zilnic exista curse de autocare, microbuze si trenuri de la Branesti spre Bucuresti, unde durata unei curse este de aproximativ jumatate de ora.

Caracteristici, dotări

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Alimentare apa
Autorizatie constructie
Cadastru
Canalizare
Certificat urbanism
constructie teren
Curent electric
Gaze
Ingradit
Intabulare
Liber
Parcelabil
Stradal