104.900 €
Tunari
  • Suprafata 1.000 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 20 ml
Tunari, ieri, 10:55

Descriere anunţ

Tunari,

teren 1000 mp, aproape de centura, imprejmuit, 20 m deschidere, forma regulata, certificat urbanism construire, utilitati: curent, gaz, canalizare in curs, fosa septica, put, anexa 40mp, comision 0,

Detalii suplimentare

La intrarea in comuna Tunari, imediat dupa soseaua de centura, este disponibil spre vanzare un lot de teren cu o forma frumoasa. Situat pe o strada laterala, aproape de soseaua principala din Tunari,  terenul este protejat de zgomotul circulatiei destul de intense. Cu o deschidere la strada de 20m terenul in suprafata de 1.000mp este ideal pentru construirea unei locuinte in apropierea Bucurestiului. Terenul este imprejmuit, gardul de la strada fiind facut din stalpi de beton si bare metalice.

Utilitatile - apa, curent electric, gaz  - sunt amplasate pe teren, terenul fiind situat intre loturi deja construite. Sistemul de canalizare este in curs de amenajare, in prezent exista deja montata pe teren o fosa septica. Strada este pietruita si iluminata iar in apropiere exista scoala si gradinita.

Certificatul de urbanism de construire este in termenul de valabilitate si sunt obtinute deja si o parte din avizele necesare obtinerii autorizatiei de construire.

Caracteristici, dotări

Detalii suplimentare
Alimentare apa
Cadastru
Canalizare
Certificat urbanism
Curent electric
Cut
Gaze
Ingradit
Intabulare
Liber
Pot
Stradal