3.000 €
Modele videochat legal
Bucuresti, 18 apr, 01:42
Urcă anunţul primul în listă

Descriere anunţ

Modele videochat legal

Vogue Studios angajeaza modele videochat 100% legal, contract de munca, in Bucuresti, acces metrou, locatie exclusivista cu dotari de top. Comision 60 %, bonusuri progresive,

Detalii suplimentare

Vogue Studios are un nou punct de lucru situat in apropierea statiei de metrou 1 Mai din Bucuresti, intr-o locatie exclusivista cu dotari moderne. Studioul pune la dispozitie toate mijloacele necesare pentru desfasurarea activitatii de model videochat. Vei fi sustinuta si indrumata de profesionisti care iti vor oferi suportul necesar, pentru ca activitatea ta in acest domeniu sa fie cat mai profitabila.

La noi vei beneficia de comision 60% in prima luna, bonusuri in functie de incasari si sansa de a avea venituri de peste 5000$ lunar, in deplina legalitate.

Personalul nostru are o vasta experienta in domeniul portalurilor web, de aceea studioul nostru de videochat este in continua ascensiune si ofera multiple oportunitati de a-ti dezvolta cariera profesionala si sociala.

In acest mediu creat cu totala dedicatie pentru stil, armonie si eleganta, sansele tale de reusita sunt foarte mari. Te asteptam la interviu