3.000 Lei
Job. Studio de TOP
Bucuresti, 12 dec, 09:20
Urcă anunţul primul în listă

Descriere anunţ

Job. Studio de TOP

salariu garantat 3.000 de lei + comision. Posibilitate de plata la zi. Studioul este exclusiv feminin, beneficiaza de tehnologie HD, lumini LED, camere cu baie proprie, suport si training 24/7.

Detalii suplimentare

Sunt Ioana, model de top al site-ului LiveJasmin, parte din studioul de videochat DivaDivine Bucuresti. Alaturi de minunatul meu colectiv, am hotarat sa ne marim echipa de modele de top si, de aceea, te invit pe tine, model plin de vointa, serios, rezistent la stres maxim, disciplinat si dornic de a invata secretele pe care am sa ti le dezvalui in timpul training-ului, pe care ti-l ofer intr-un mod extrem de intensiv, pentru a ajunge un model TOP5.

Iti las ca si marturie o parte din incasarile mele ca si model, ca si un preview al traficului la care sa te astepti, lucrand alaturi de noi.

Suntem o echipa cu experienta, lucram in perfecta legalitate si cu un profesionalism desavarsit, iar alaturi de noi iti vei dezvolta noi abilitati, vei invata sa lucrezi in echipa si cum sa te adaptezi în diverse situatii, iti vei mari zona de confort si vei castiga prieteni noi.

Daca esti dornica de munca si mai ales dornica de succes, te asteptam sa ne contactezi. www.divadivine.ro