108 Lei
Ser de ochi anticearcan
  • Cosmetice dama
  • Ingrijire ten
Bucuresti, 15 mar, 12:47
Urcă anunţul primul în listă

Descriere anunţ

Ser de ochi anticearcan

restructurant cu concentrat de lipozomi Dr. Temt este un produs cosmetic profesional hranitor care contribuie la regenerarea pielii din jurul ochilor,

Detalii suplimentare

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

SERUL DE OCHI ANTICEARCAN RESTRUCTURANT CU CONCENTRAT DE LIPOZOMI DR. TEMT este un produs cosmetic profesional hranitor care contribuie la regenerarea pielii din jurul ochilor, reduce semnele de oboseala, atenueaza semnificativ ridurile, hidrateaza si confera un aspect catifelat si elasticitate. Se poate utiliza si ca baza pentru machiaj, protejand pielea.

SERUL DE OCHI ANTICEARCAN RESTRUCTURANT CU CONCENTRAT DE LIPOZOMI DR. TEMT hraneste si restructureaza pielea din jurul ochilor, reduce ridurile, laba gastii, pungile de sub ochi si albeste cearcanele, energizeaza pielea si o catifeleaza.

SERUL DE OCHI ANTICEARCAN RESTRUCTURANT CU CONCENTRAT DE LIPOZOMI DR. TEMT produs de Laboratoarele DR. TEMT este recomandat pentru pielea normala, uscata, sensibila si matura.

MOD DE AMBALARE 30 ML - 108 RON.