150 Lei
Avocati cu experienta in Civil, Penal, Imobiliar
Bucuresti, 27 mar, 11:20
Urcă anunţul primul în listă

Descriere anunţ

Avocati cu experienta in Civil, Penal, Imobiliar

Activam in toate domeniile de drept dar suntem cu precadere specializati in executare silita, fiind cea mai buna casa de avocatura in acest segment. Cabinetul nostru are o traditie de peste 20 de ani.

Detalii suplimentare

Cabinetul nostru de avocatura are o traditie in domeniul juridic de peste 20 de ani distingandu-se prin profesionalism, eficienta si dedicatie pentru clienti.

Activam in toate domeniile de drept dar suntem cu precadere specializati in executare silita, fiind cea mai buna casa de avocatura in acest segment.

Suntem o echipa formata din avocati definitivi cu experienta, specializati pe domenii, dedicati intru totul clientilor si cu o rata de succes de peste 90%. Incepand de la consultanta juridica si pana la finalizarea litigiului suntem alaturi de client, asigurandu-i servicii de calitate la cele mai avantajoase preturi.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostrii si pentru a eficientiza rezolvarea litigiilor, colaboram cu notari, experti contabili/evaluatori si executori judecatoresti ce ne stau la dispozitie, clientii nostrii avand prioritate in finalizarea actelor si onorarii preferentiale.