Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

C&I Accounting Experts Infiintari firme si contab

C&I Accounting Experts Infiintari firme si contab.

Caracteristici
Categorie Acte, autorizatii Acte registrul comertului Autorizatii functionare Avize
Descriere
Experienta de peste 15 ani. Infiintari firme (SRL, SRL-D, PFA, II), infiintari ONG-uri, Asociatii de Proprietari. Lichidari firme: Dizolvare SRL, Lichidare SRL, Radiere SRL, Radiere PFA,
Detalii suplimentare
* Servicii de contabilitate complete, la cele mai inalte standarde de profesionalism.
Firma noastra de contabilitate va insoteste in orice aspect legat de administrarea unei firme, pornind de la forma de organizare adoptata la infiintare, optimizarea obligatiilor fiscale prin alegerea unei strategii ce corespunde mediului de afaceri al societatii, intelegerea si aplicarea corecta a principiilor financiar–contabile specifice fiecarui sector de activitate, pana la calculul, plata si declararea corecta a obligatiilor fata de bugetul statului si terte institutii.
Firma noastra de contabilitate va pune la dispozitie toata gama de servicii contabile, asistenta manageriala si raportari in diverse formate. Asadar, daca aveti nevoie de un contabil in Bucuresti, pentru gestiunea situatiei firmei dvs. – indiferent de forma juridica ( SRL, PFA, ONG,….etc.) – sau daca aveti nevoie de consultanta premergatoare infiintarii unei firme sau lichidarii ei, puteti apela cu incredere la echipa noastra.
1 vizualizari Bucuresti 23 Nov 18 12:16
Video
Anunt inactiv