Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Acoperisuri R.M.A. Professional Consulting

Acoperisuri R.M.A. Professional Consulting.

Caracteristici
Categorie Acoperisuri, tamplarie Tip Acoperisuri Constructii Dulgherie Jgheaburi si burlane Mansardari Montaj Reparatii
Descriere
Montaj si reparatii acoperisuri, fie ca este vorba de montarea unei ferestre de mansarda, a unui acoperis complet nou sau o reconditionare a unei invelitori vechi.
Detalii suplimentare
În ceea ce privește renovările de acoperișuri vechi, discuția privind înlocuirea acoperișului pornește de la faptul că cel vechi deja nu își mai face treaba, astfel încât au început să apară infiltrații în pod sau mansardă, mucegai și miros neplăcut. Dacă există infiltrațiile acestea de mai mult timp, este posibil ca și partea de structură, partea de lemn a acoperișului să fie afectată, să fi putrezit, în asa fel încât montajul unui nou acoperiș nu poate fi efectuat până nu se repară sau chiar înlocuiește partea de căpriori și astereala afectată. Noi putem oferi și servicii de dulgherie pentru a face reparațiile necesare, iar în cazul în care clientul dorește să arunce țigla veche putem să ne ocupam noi de transportul deșeurilor la groapa de gunoi, bineînteles contra cost.
Mare parte din acoperișurile vechi au ca învelitoare existentă țiglă ceramică sau de beton, ceea ce înseamnă că o învelitoare de tablă tip țiglă ar ușura considerabil presiunea asupra lemnului
2 vizualizari Bucuresti 20 Feb 19 00:16
Video
Anunt inactiv