Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Instalator sanitar

1 / 3

Instalator sanitar,

Caracteristici
Categorie Instalatii electro-termo-sanitare Instalatori sanitare Instalatori termice
Descriere
Firma noastra este specializata in lucrari de inlocuire tevi apa, scurgere si termoficare, desfundare canalizare la blocuri si case, montaj obiecte sanitare, centrala termica, apometre, robineti.
Detalii suplimentare
NON-STOP suntem pregatiti sa intervenim pentru remedierea oricarei avarii aparute la intalatia ta.
Va oferim servicii de : montaj obiecte sanitare, baterii, chiuveta bucatarie, sifoane de pardoseala, inlocuire tevi scurgere, inlocuire tevi apa calda , apa rece, termoficare. Montaj centrala termica si calorifere. Va stam la dispozitie cu soluti eficiente la pret redus.
Firma noastra este specializata in DESFUNDARE CANALIZARE, wc, chiuveta, sifon pardoseala, coloane scurgere verticale bloc, coloane generale subsol bloc si de bransament. Oferim servicii de calitate folosind scule profesionale, sarpe electric cu spire metalice si capete speciale cat si jet de presiune cu apa. Suna acum la nr 0785446916 si problema ta este ca si rezolvata.

Contract mentenanta pentru Asociatiile de proprietari, acesta consta in remedierea oricarei avarii, parti comune, fara costuri suplimentare de manopera, apa calda, apa rece, termoficare si scurgere, subsol+ coloane verticale.
4 vizualizari Bucuresti 12 Nov 18 11:10
Anunt inactiv