Formatie nunta orchestra Petrecaretii
  • Filmari, foto, muzica
  • Muzica

Descriere anunţ

Formatie nunta orchestra Petrecaretii

Orchestra Petrecaretii, formatie nunta Bucuresti, compusa din cei mai experimentati si profesionisti solisti si instrumentisti. Formatia noastra se poate adapta cerintelor dumnevoastra,

Detalii suplimentare

chiar si pe parcursul evenimentului. Suntem o formatie experimentata si dornica de noi aventuri muzicale alaturi de dumneavoastra.Pentru a beneficia de oferte si muzica la cel mai inalt nivel, formatia de nunta Orchestra Petrecaretii va ofera pachete personalizate sau standard. Formatia noastra va mai ofera si un pret imbatibil privind raportul pret/calitate.

La fiecare pachet ales sau personalizat veti avea parte de un cafe concert pentru primirea invitatiilor de neuitat.

Pachetul STANDARD, alcatuit din orga, acordeon, vioara, clarinet, 2 solisti,sonorizare, DJ + 3 CD-uri inregistrate de la evenimentul dumneavoastra.

Pachetul TARAF alcatuit din tambal, contrabas, orga, acordeon, vioara, clarinet, 2 solisti, sonorizare, DJ + 3 CD-uri inregistrate de la evenimentul dumneavoastra.

Pachetul COVER alcatuita din toba, chitara bass, chitara solo, orga, acordeon, vioara, saxofon, 2 solisti, sonorizare, DJ + 3 CD-uri inregistrate de la evenimentul dumneavoastra.