Organizam evenimente
  • Organizari evenimente
Bucuresti, 15 ian, 17:54
Urcă anunţul primul în listă

Descriere anunţ

Organizam evenimente,

doriti sa organizati un eveniment cu maxim 70 persoane? La noi gasiti locatia potrivita. Puteti aduce dumneavoastra bautura, de mancare ne ocupam noi. http://restaurantcasapedro.ro/evenimente

Detalii suplimentare

Restaurantul Casa Pedro este un restaurant cu specific romanesc, dispune de 2 saloane decorate intr-o forma cu totul speciala, intime si rafinate, destinate evenimentelor speciale: nunti, botezuri, aniversari, onomastici, intalnirilor de afaceri , banchete, prezentari produse, parastase si pomeniri. Contactati-ne cu incredere pentru orice tip de eveniment, fie el nunta, botez, majorat, petrecere. Nu uitati sa ne vizitati pagina web: www.restaurantcasapedro.ro/evenimente.

Organizam petreceri pentru copii intr-un cadru deosebit si special pentru copilul dumneavostra.

Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, flexibilitate in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra. Oferiti-ne increderea dumneavoastra si veti beneficia de mai mult decat mancare.

Cu profesionalism si rabdare vom gasi impreuna modul optim de realizare a viselor voastre. Ne place cand sunteti multumiti!