Salon de manichiura mirese, Elle Nails
  • Coafura, make-up
  • Machiaj

Descriere anunţ

Salon de manichiura mirese, Elle Nails,

cu siguranta fiecare domnisoara viseaza ca cea mai asteptata zi din viata ei sa fie perfecta de aceea chiar si manichiura trebuie sa fie una ideala. Aceste unghii minunate vor atrage atentia tuturor.

Detalii suplimentare

Salonul nostru este specializat in * Unghii gel si Intretinere unghii cu gel.

Un concept chic unde cuvintele definitorii sunt eleganta, calitate si profesionalism.Un spatiu cald, un spatiu primitor, un spatiu facut special pentru tine. Am conceput un loc special, un cadru intim pentru a ne adresa fiecarei cliente intr-un mod personal.Nu trebuie decat sa il vizitezi o data si cu siguranta vei dori si o a doua oara!

Arta poate imbraca multe forme si culori,acum unghiile pot inlocui panza!

Alegem cele mai fine extracte ale naturii care stimuleaza pielea pentru a ramane tanara si sanatoasa. Rezultatele sunt senzationale: maini tinere, fine, care arata bine. Unghii tehnice cu gel & intretinereNu mai suporti exfolierea si ruperea unghiilor tocmai atunci cand le aveai pe toate la aceeasi dimensiune? Poate ca e momentul sa incerci alternativa artificiala.Manichiura reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie.