Servicii foto-video nunta & botez Bucuresti
  • Filmari, foto, muzica
  • Filmari
  • Fotografii

Descriere anunţ

Servicii foto-video nunta & botez Bucuresti

# Trash the dress

# Drona Fiecare cuplu isi doreste ca ziua nuntii sa fie una care dainuie peste ani si ani. De aceea, la fiecare eveniment suntem motivati sa transpunem in imagini deosebite

Detalii suplimentare

fiecare moment al zilei mult asteptate. Si pentru ca emotiile sunt importante, suntem adeptii stilului de-a participa la nunta fara a ne face simtita prezenta, incercand sa spunem povestea voastra asa cum este si dorind sa captam fiecare moment cat mai natural.vConsideram ca atat nunta cat si botezul sunt evenimentele cele mai importante din viata noastra, motiv pentru care este nevoie ca atat fotograful cat si videograful sa cunoasca foarte bine nevoile oamenilor, de aceea suntem intr-o continua adaptare cerintelor dumnevoastra, nefacand rabat de la rigurozitate.

Pasiunea noastra este sa surprindem momentul, emotia, lacrima si zambetul din ziua nuntii voastre, va vom fi alaturi pe tot parcursul evenimentului, iar atunci cand veti rade sau veti plange, noi vom fi acolo pentru a capta aceste momente care va vor face sa zambiti peste ani si ani. Si pentru ca fotografiile vorbesc in cel mai bun mod cu privire la fotograf, va invitam sa vizionati portofoliul nostru.