Bone si menajere Bucuresti si zona de Nord
Vezi pagina: Bone si menajere zona de Nord a Capitalei
  • Categorie Diverse

Descriere anunţ

Bone si menajere Bucuresti si zona de Nord

avem ceea ce va doriti. Echipa bona- menajera-Baneasa se ocupa de selectia, initierea si plasarea unei bone sau menajere in zona de Nord (Baneasa, Otopeni, Pipera, Balotesti, Tunari si nu numai)

Detalii suplimentare

Pentru că fiecare familie are propriile particularităţi, nici dezvoltarea copiilor noştri nu este uniformă. Ne propunem să oferim cât mai multe soluţii care vă pot ajuta să faceţi alegerea corectă. La cerere, beneficiaţi de suportul psihologilor nostri colaboratori, care au o bogată experienţă atât în domeniul resurselor umane şi evaluărilor psihologice cât şi în lucrul cu copiii. Ne puteţi astfel solicita pentru şedinţe de consiliere în alegerea şi structurarea profilului bonei potrivite pentru familia dumneavoastră. Putem oferi şedinţe de consiliere pentru bona aleasă, în funcţie de perioada de dezvoltare pe care o traversează în acest moment copilul dumneavoastră. La cerere, putem realiza o evaluare psihologică amănunţită a bonei alese.

Interviul dintre angajator şi candidate are loc la sediul Agenţiei, sau oriunde doreşte angajatorul, fără nici o Taxă de Deplasare.