2.000 Lei
Camin pentru batrani Sf. Mina - Bucuresti
  • Categorie Camine de batrani

Descriere anunţ

Camin pentru batrani Sf. Mina - Bucuresti

Caminul nostru are o echipa de profesionisti inalt calificata de la asistenti medicali, bucatari la echipa de management.Facilitati

Camin privat batrani:21 de camere complet utilate pentru cazare.

Detalii suplimentare

.Camere de 2 sau 3 paturi.Crestem animale si cultivam legume si fructe si in ferma proprie, furnizand astfel produse BIO in meniul zilnic.Spațiu de recreere. Cameră pentru vizitatori rude. Cabinet medical,bucătărie modernă.Echipamente pentru a asigura posibilitatea de a comunica cu familia prin telefon sau internet.

Personalul Caminului „Sf. Mina” a fost atent selectionat si este instruit dupa normele Uniunii Europene pentru a se ocupa de imbunatatirea si mentinerea capacitatilor fizice si psihice ale rezidentilor. Medicatia necesara fiecarui rezident va fi comunicata personalului nostru care se va ingriji de administrarea cat mai corecta a tratamentelor. Prin serviciile de asistenta medicala urmarim si prevenirea sau diminuarea simptomelor bolilor cronice, sau ocazionale. Furnizam controale medicale periodice si asiguram transportul catre institutii medicale de specialitate.

Caracteristici, dotări

Tip serviciu
Activitati recreative si recuperare
Asistenta si supraveghere
Curatenie si igiena
Ingrijire medicala