250 Lei
Instalare Aer Conditionat 112 - Clima Total
  • Categorie: Electrocasnice
  • Aparate aer conditionat

Descriere anunţ

Instalare Aer Conditionat 112 - Clima Total

Bucuresti.Clima Total Home formata din personal instruit si calificat, executa manopere de instalare aer conditionat in Bucuresti si Ilfov la preturi mici cu disponibilitate imediata. Realizam

Detalii suplimentare

serviciul de montaj aer conditionat in conditii avantajoase, iar portofoliul de clientii este unul semnificativ.In cazul in care ati cumparat de pe internet sau din diferite magazine un aparat de aer conditionat si nu stiti cu cine sa il instalati cat mai repede, echipa noastra de profesionisti este solutia cea mai potrivita. Montam toate tipurile de aere conditionate cuprinse intre capacitatile de 9.000-24.000 btu.

Echipa Clima Total Home iti poate asigura un montaj aer condiționat rapid, de calitate cu garantie timp de 12 luni, in Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov.

Putem incheia contracte post garantie la preturi mici la aparatele de aer conditionat instalate de firma noastra. Montaj aer conditionat ieftin datorita colaborarii noastre directe cu cel mai mare depozit de materiale din acest domeniu.

* Reparatii aer conditionat

* Intretinere aer conditionat

Clima Total Home

Str.Luntrei, Nr.6,