Atelierul de Deserturi, Cofetarie - Voluntari
Prajituri Romantism
Mont Noir
Un desert inspirat de “Le Fôret Noir”. Inventată în Germania secolului al XX-lea de către Josef Keller, prăjitura înregistrată în 2003 de autoritățile germane, conține la bază “frișcă, unt sau o combinație între cele două, vișine și un blat de cacao îmbibat cu Kirch, toate îmbrăcate în frișcă sau unt și decorate cu bucăți de ciocolată”. La noi o găsiți &ici..
Rosette
O compoziție îndrăzneață în care grapefruit-ul roşu, portocala şi lămâia exprimă o notă de aciditate temperată de inserţia din apa de flori de portocal. Blatul este compus dintr-un biscuit sablé cu vanilie, iar decorul este desăvârşit de petalele delicate din pulpa de grapefruit...
Julieta
Proaspătă ca un început de vară, această prăjitură combină inocența glasajului alb, delicatețea zmeurei și notele puternice de tonka. Alături de vișiniul Romeo, albul pur al Julietei își regăsește echilibrul pe un blat crocant cu busuioc. Zmeura întreagă prezentă în conținut este o provocare jucăușă la adresa gustului fin și delicat...
Romeo
Glasajul și mousse-ul de vişine ascund o compoziţie neaşteptată, aşezată pe un blat crocant din biscuit macarons şi fistic. Gustul sofisticat dăruit de prezenţa migdalelor este completat de inserţia de cremeux de fistic. O combinaţie desăvârşită de prezenţa vişinelor întregi...