Atelierul de Deserturi, Cofetarie - Voluntari
Macarons
Ciocolata alba si tonka
Vi le prezentăm în varianta pariziană, artizanală, cu pudră de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în interior și umplute cu cremă de ciocolată albă și tonka...
Apa de flori de portocal
Vi le prezentăm în varianta pariziană, artizanală, cu pudră de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în interior și umplute cu cremă de apă de flori de portocal...
lime si busuioc
Vi le prezentăm în varianta pariziană, artizanală, cu pudră de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în interior și umplute cu cremă de lime și busuioc...
Macarons
Aduse în Hexagon de Catherina de Medici, inventate în Tours, perfectionate de maicute în Nantes sau descoperite în Siria? De fapt… cui îi pasa? Cert este ca macarons au fost transformate în vedetele începutului de secol XXI de catre francezi.Totul a început cu ideea cofetarilor Casei Ladurée de a lipi împreuna doua cochilii de macarons si a continuat cu sclipirea de geniu a lui Pierre Hermé care le-a adaugat elementele li..