acscent_rave_ambre_noir
acscent_rave_ambre_noir1
 

Ambre Noir

(2 recenzii de la clienți)

99.00 lei

Note de varf piper negru, sofran, salvie, condimente orientale
Note de mijloc note florale, nucsoara, piper
Note de baza vanilie, lemn de cedru, lemn de santal, ambra, mosc
100 ml.100 ml.

Descriere

Ambre Noir este un parfum unisex, floral, usor fresh si totodata, usor condimentat. Compozitia debuteaza cu esente de condimente orientale, acorduri de sofran si piper negru. In notele de inima se regasesc nucsoara si piperul, acestora tinandu-le companie notele florale. Simfonia finala, de vanilie calda cu mosc si ambra confera parfumului o personalitate grandioasa.

Parfum unisex made in United Arab Emirates.
EAU de Parfum, 100ml.

AMBRE NOIR este o creatie a brandului RAVE.
RAVE defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca RAVE este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din RAVE descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Informații suplimentare

Cantitate

Categorie olfactiva

, ,

Descriere brand

„Parfumurile Rave” au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad inca din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de inalta calitate pentru clientii regionali din Orientul Mijlociu. Pentru a mentine mostenirea in miscare, compania a lansat RAVE in 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu si pentru a servi o gama mai larga de clienti de pe tot globul. RAVE defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca RAVE este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din RAVE descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

2 recenzii pentru Ambre Noir

  1. Zgorcea Raluca

    Este parfumul meu preferat, foarte persistent! ??????

  2. Pintea Adelina

    Este un parfum barbătesc, oarecum puternic dar în acelasi timp si elegant. Persista foarte mult. Iubitul meu s-a îndragostit de el 🙂 . Ambalajul este foarte dragut. Merită încercat ?

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *