acscent_rave_pleasure_girl
acscent_rave_pleasure_girl1
 

Pleasure Girl

99.00 lei

Note de varf portocala, bergamota, flori albe
Note de mijloc note fructate, crin, iasomie, boabe tonka
Note de baza lemn de santal, vanilie, ambra
100 ml.100 ml.
ID: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Pleasure Girl este un parfum feminin, floral, usor dulce. Parfumul, este definitia perfecta al bunului gust. Combinatia notelor florale si usor citrice, bergamota, flori albe, ne ofera un concert emotional. Inima parfumului de note florale, crin si boabe tonka se imbina perfect cu notele de baza alcatuite din lemn de santal, vanilie si impreuna trezesc toate simturile.

Parfum de dama made in United Arab Emirates.
EAU de Parfum, 100ml.

PLEASURE GIRL este o creatie a brandului RAVE.
RAVE defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca RAVE este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din RAVE descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Informații suplimentare

Cantitate

Categorie olfactiva

, , ,

Descriere brand

„Parfumurile Rave” au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad inca din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de inalta calitate pentru clientii regionali din Orientul Mijlociu. Pentru a mentine mostenirea in miscare, compania a lansat RAVE in 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu si pentru a servi o gama mai larga de clienti de pe tot globul. RAVE defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca RAVE este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din RAVE descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pleasure Girl”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *