Calitate și Experiență

De peste 18 ani oferim servicii medical-veterinare

Prin grija si profesionalismul cu care ne tratam pacientii, dorim sa stabilim cele mai inalte standarde in medicina veterinara din Romania. Pentru ca intotdeauna se poate mai bine!

CE ÎȚI OFERIM

SERVICIILE NOASTRE

Servicii de Calitate

Calitatea serviciilor Prima Vet este la cele mai inalte standarde in toate centrele noastre veterinare, insa programul de functionare se reflecta diferit in pretul final al serviciilor.

In clinicile si spitalele noastre veterinare, va asteapta medici cu inalta pregatire profesionala, care executa, intr-o ambianta placuta si cu echipamente ultramoderne, servicii medicale-veterinare complete pentru animalul dumneavoastra de companie. Respectul pentru animal trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc, indiferent de circumstante.

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE CUM SA AI UN ANIMALUT SANATOS

abouttab1

VIZITELE REGULATE LA VETERINAR

Prevenirea bolilor - Medicul veterinar poate detecta simptome ale bolilor incipiente si poate administra tratamente adecvate pentru a preveni evolutia bolii.

Mentinerea starii de sanatate - Medicul veterinar poate evalua starea generala de sanatate a animalului dvs. si poate recomanda masuri pentru a o mentine.

Detectarea problemelor de sanatate - Vizitele regulate la medicul veterinar pot permite detectarea precoce a problemelor de sanatate si pot fi tratate mai usor si mai eficient. O ingrijire adecvata si vizite regulate la medicul veterinar pot ajuta la prelungirea vietii si la mentinerea unei stari de sanatate bune a animalului dvs.
abouttab4

Arata-I ca-l iubesti

Manifestarea afectiunii pentru animalulul tau de companie este esentiala pentru mentinerea unei relatii sanatoase si fericite. Animalele de companie sunt membri ai familiei si au nevoie de dragoste, atentie si afectiune pentru a se simti iubiti si apreciati.

Acest lucru ajuta la imbunatatirea starii lor de sanatate emotionala. Animalele au emotii si simt nevoia de a fi apreciate si iubite, la fel ca oamenii. Daca un animal de companie se simte iubit si apreciat, acesta poate avea un stres redus, o dispozitie mai buna si poate fi mai putin predispus la comportamente distructive.

Aprecierea si afectiunea pot ajuta la intarirea legaturii dintre animal si stapan. Animalele de companie sunt foarte loiale si isi doresc sa petreaca timp cu stapanul lor, iar manifestarea afectiunii poate intari aceasta legatura. De exemplu, plimbarea regulata, joaca si hranirea impreuna pot fi momente de calitate petrecute cu animalul tau de companie.
abouttab2

Hrana sanatoasa pentru o viata fericita!

Alimentatia este un factor esential in mentinerea starii de sanatate a animalului dvs. Fiecare animal are nevoi nutritionale specifice si aceasta necesitate poate varia in functie de varsta, nivelul de activitate si starea generala de sanatate. O alimentatie adecvata poate ajuta la prevenirea unor probleme de sanatate si poate contribui la o viata lunga si sanatoasa a animalului dvs.O dieta adecvata poate ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase a animalului dvs. Un animal care este prea gras sau prea slab poate fi predispus la un numar de probleme de sanatate, cum ar fi probleme ale articulatiilor, probleme cardiovasculare si diabet.
abouttab3

Un animal de companie activ este unul sanatos

Exercitiile si plimbarile sunt esentiale pentru mentinerea unei stari de sanatate optime la animale. Atat animalele de companie cat si cele de ferma au nevoie de o activitate fizica regulata pentru a-si mentine corpul si mintea in forma.

In primul rand, exercitiile fizice ajuta la controlul greutatii corporale si previn obezitatea, care poate duce la probleme de sanatate cum ar fi diabetul, boli de inima si probleme ale articulatiilor. De asemenea, exercitiile fizice ajuta la intarirea muschilor si la imbunatatirea flexibilitatii, lucru esential pentru animalele mai in varsta.

In al doilea rand, plimbarile regulate si jocurile fizice pot ajuta la reducerea stresului si la combaterea anxietatii. Acest lucru este deosebit de important pentru animalele de companie care petrec mare parte din timp in interior si pot suferi de monotonie si izolare sociala.

ENDOSCOPIE VETERINARA

Departamentul de Endoscopie Prima Vet face parte din reteaua de Spitale Veterinare Prima Vet, printre cele mai mari si moderne spitale veterinare din Romania si Sud-Estul Europei.

TOMOGRAFIE VETERINARA

Cu ajutorul aparaturii de ultima generatie utilizata si a medicilor nostrii va putem oferi servicii de imagistica si interventii chirurgicale la cele mai inalte standarde disponibile la nivel European.

TUR DE IMAGINI

GALERIE FOTO

BENEFICII PENTRU TINE

CE ÎȚI OFERIM

abouttab2

SPITAL VETERINAR MEMORIAL PRIMA VET RAHOVA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
abouttab3

SPITAL VETERINAR METROPOLITAN PRIMA VET DRUMUL TABEREI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ambulanta veterinara

Venim rapid acasa la dumneavoastra in caz de urgente veterinare!

Cosmetica si infrumusetare!

Animalutul dumneavoastra va arata extraordinar!

Frizerie cu stil!

Realizam stiluri adecvate pentru fiecare specie!

Cazare cu internare!

Atunci cand este necesar va putem asigura cazare!

Cazare pensiune!

Va putem asigura cazare in sistem de pensiune!

Farmacie veterinara!

Medicii nostri prescriu iar din farmacia noastra puteti cumpara!

PROFESIONIȘTI CALIFICAȚI

ECHIPA NOASTRĂ

Fă cunoștiință cu echipa noastră

Avem o echipă calificată cu experiență care să aibă grijă de cel mai bun prieten al tău

Dr. Dragos Dumitrescu

Medic Veterinar

Dr. Cosmin Murariu

Medic Veterinar

Dr. Adriana Sima

Medic Veterinar

50

Profesioniști

4

Spitale

2

Orase

200

Servicii

PĂSTRĂM LEGĂTURA

CONTACTEAZĂ-NE

Trimite-ne un mesaj

Cum ne găsești

In acest moment suntem prezenti in Bucuresti in doua locatii distincte din cartierul Militari langa magazinul Cora Lujerului si din cartierul Rahova in apropierea Pietei Rahova cat si in Municipiul Pitesti

prima_vet@yahoo.com

Bd. Iuliu Maniu, nr. 19F, Sector 6, București,

021 781 4814

Șos. Alexandria nr. 1, bl. 1, Sector 5, București,

0742 844 566

BD Petrochimistilor nr 43, Pitești

034 8994

Abonează-te la Newsletter

Nu trimitem email-uri Spam!