Cabinet Veterinar Magurele

Cabinet Veterinar ashicgabynek

Cabinet Veterinar Magurele vine in intampinarea clientilor cu servicii de calitate, echipamente performante, personal calificat si dragoste pentru animale, localizat pe strada Alunis, nr. 323, vizavi de Mega Image, in orasul Magurele, Judetul Ilfov.

Pentru a fi partas intr-un astfel de proiect, este indistpensabila ingrijirea si iubirea fatade animale, sa fii responsabil, rabdator, meticulous si prietenos, asa cum sunt cei care formeaza echipa noastra.

Prin grija si profesionalismul cu care ne tratam pacientii, dorim sa stabilim inalte standarde in medicina veterinara. Pentru ca intotdeauna se poate mai bine. In cabinetul nostru veterinar, va asteapta medici cu inalta pregatire profesionala, care executa, intr-o ambianta placuta si cu echipamente ultramoderne, servicii medicale-veterinare complete pentru animalul dumneavoastra de companie. Respectul pentru animal trebuie sa fie întotdeauna pe primul loc, indiferent de circumstante.

Farmacie Veterinara Magurele

Servicii veterinare

CONSULTATII VETERINARE

Te asteptam la cabinetul nostru veterinar pentru consultatii veterinare destinate juniorilor, controale de rutina sau consultatii pe probleme specifice de sanatate.
Examenul clinic reprezinta un important pas intr-un diagnostic corect stabilit. Problemele pot fi prevenite prin efectuarea unui consult medical de rutina si tratarea din timp a eventualelor afectiuni care pot aparea. Comunicarea cu medicul veterinar este extrem de importanta, deoarece acesta te poate ajuta sa iei corecte decizii legate de cresterea, ingrijirea si nutritia animalului tau.

TRATAMENTE VETERINARE

Dupa o examinare clinica amanuntita urmata, dupa caz, de investigatii amanuntite, vom stabili diagnosticul si schema de tratament corecta.
Fie ca este vorba de proceduri clinice simple sau de proceduri complexe, tratamentele reprezinta poate un inportant pas in rezolvarea unei probleme medicale.
Este necesar ca orice manopera efectuata  sa aiba in vedere anumite reguli si tehnici adecvate.

VACCINARI

Bolile infectioase sunt afectiuni foarte grave, urmate de multe ori de moartea animalului. Uneori, dupa lungi si costisitoarea tratamente se obtine vindecarea animalului, dar cu grave repercursiuni asupra dezvoltarii ulterioare. Aceste boli pot fi prevenite printr-o vaccinare corespunzatoare.
In fiecare an multe animale, de toate varstele, se imbolnavesc si mor din cauza bolilor infectioase ce ar fi putut fi prevenite prin vaccinare.
In primul an de viata se vor efectua mai multe vaccinuri in scopul instituirii unei imunitati solide la animalele tinere care sunt mai predispose la imbolnavire. Vaccinarea initial nu protejeaza insa animalul pe viata. El va avea nevoie de un rapel anual pentru a reinoi imunitatea dobandita in urma vaccinarii initiale.

DEPARAZITARI

Una din frecvente afectiuni intalnite la animalele este parazitoza. Parazitii, fie interni sau externi, pot afecta tot organismul prin localizarea lor si prin efectele pe care le au asupra intregului sistem.
Diagnosticul se pune usor, uneori prin simpla observatie, alteori cu ajutorul examenelor paraclinice.
Tratamentul consta in administrarea de produse antihelmintice. Cereti sfatul medicului veterinar! Nu administrati animalutului dumneavoastra orice produs antiparazitar. Pentru a evita eventualele intoxicatii, acestea se vor administra numai la recomandarea medicului veterinar.

CHIRURGIE VETERINARA

Putem efectua interventii chirurgicale generale precum sterilizari sau castrari, sutura plagilor, indepartarea formatiunilor cutanate etc.
Consultatiile preoperatorii sunt efectuate pentru evaluarea si stabilirea protocolului chirurgical.
Din cauza riscurilor generale inerente la anestezie, in special pentru pacientii in varsta sau foarte tineri, pentru cei cu boli grave sau cronice, este recomandabil sa se efectueze investigatii paraclinice amanuntite inainte de efectuarea anesteziei. In timpul procedurii chirurgicale pacientul va fi sustinut perfuzabil.
Externarea are loc cand pacientul este trezit din anestezie, iar monitorizarea postoperatorie arata ca este apt pentru a pleca acasa in siguranta.
Postoperator se va administra terapia specifica combaterii durerii, luand in considerare necesitatile proprii fiecarui pacient si proceduri in parte; este foarte important sa se asigure un confort postoperator pentru ca pacientul sa se vindece in un scurt timp.
Controalele postoperatorii se fac periodic pentru a verifica procesul de vindecare si, eventual, ajustarea tratamentului postoperator.

Veterinar Magurele

Programul cabinetului nostru:

Luni - Vineri: 800 - 2000

Sambata: 800 - 1600 

Duminica: 800 - 1400  

Localizare Cabinet Veterinar Magurele
Galerie Cabinet Veterinar Magurele