031.428.5320 / 0723.179.953 cabinet@veterinar-jilava.ro    Adresa : Strada Mierlari, nr. 86
Select Page

SERVICII

Cabinetul veterinar din Jilava, ofera o gama completa de servicii medicale veterinare. De la o simpla consultatie putem realiza analize de laborator, chirurgie veterinara, imagistica medicala, etc. Puteti consulta lista completa accesand link-ul de mai jos.

Farmacie veterinara

Cabinetul nostru veterinar comercializeaza o gama variata de medicamente si suplimente alimentare. Putem realiza un plan de diete speciale in functie de nevoile fiecarui animal.

Animale de casa

Medicii cabinetului veterinar din Jilava, acorda o deosebita atentie prietenului care locuieste cu tine in casa. Vom realiza cel mai bun plan nutritional si ne vom asigura ca prietenul tau primeste cea mai buna medicatie.

Microcip si pasaport

Intelegem cat de importanta este siguranta animalului de companie, de accea ne vom asigura ca acesta va putea fi usor identificat daca se va pierde de stapan. Pasaportul si inscrierea in RECS sunt cele mai importante masuri de siguranta.

SERVICII


 

Cabinetul medical veterinar din comuna Jilava, ofera o gama variata de servicii pentru prietenii nostrii necuvantatori. Puteti opta pentru consultatii medicale de specialitate, analize de laborator, chirurgie, imagistica, etc.

PROGRAM


 

Luni – Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-14:00

Duminica: Inchis

* Programul poate sa difere in functie de zilele libere.

CONTACT


 

Adresa: Str. Mierlari, nr. 86, Jilava

Telefon: 031.428.5320

Telefon: 0723.179.953

E-mail : cabinet@veterinar-jilava.ro

 

Despre noi


“Seriozitate, devotament si profesionalism. Exclusiv pentru animale!”

Vet Exlusiv Jilava a luat nastere in luna Iunie 2013, din pasiunea unui medic veterinar dedicat  acestei meserii,  Dr. Mihai Darla, absolvent al Facultatii de medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti, promotia2000- 2006 cu media generala 9, 42  si al liceului Veterinar V. Harnaj Bucuresti 1994-1998.

Clinica Veterinara  Vet Exclusiv  Jilava,  isi propune o colaborare stransa intre proprietar si medic bazata pe date cat mai corecte in favoarea animalului dumneavoastra de companie, sau renta. Pentru serviciile noaste complete va rugam accesati pagina de servicii.

Echipa cabinetului nostru este formata din :

Dr. Darla Mihai-medic veterinar titular

Dr. Pana Diana- medic veterinar

Elkerwash  Ioana- tehnician veterinar

Va asteptam cu drag la Vet Exclusiv!