De ce sa ne alegi pe noi

mechanic

Personal calificat

Specialistii nostri sunt familiarizati cu toate problemele pe care le poate avea un autoturism, dand mereu dovada de profesionalism si incredere.

money

Preturi rezonabile

Incercam tot timpul sa fim la curent cu situatia financiara din piata si sa oferim o varianta de preturi corecte si justificate.

customer-service

Servicii de calitate

Seriozitatea si profesionalismul ne reprezinta, de accea mizam ca serviciile oferite de noi sunt de o calitate superioara.

satisfaction

Clienti multumiti

Suntem apreciati de clientii nostri si pastram o legatura apropiata cu acestia. Revin intotdeauna cu incredere la service-ul nostru.

Suntem o echipa tanara

Pasionata de domeniul auto si suntem intr-o continua dezvoltare

Boom Car Service este un service auto, in care serviciile de mecanica auto, vopsitorie auto si tinechigeria auto, plus si alte servicii auto, sunt oferite cu un grad ridicat de profesionalism, deoarece numai asa clientii nostri vor fi multumiti si relatia client service auto o sa fie o experienta mai mult decat placuta.

Rulează videoul

Serviciile pe care le oferim

Efectuam servicii de mecanica usoara exclusiv pentru clienti!

Va oferim solutii complete de vopsire auto: chituri, fullere …

Cel mai important pentru buna functionare a unei masini …

Tractarea masinii pe platforma, pe raza municipiul Bucuresti si Ilfov

Avantajele de a alege Boom Car Service pentru repararea masinii …

Service-ul nostru detine spatii de lucru pentru service roti …

La noi reparatiile la structura metalica si de rezistenta …

Avem disponibila statie mobila pentru constatarea daunelor …

Iti asiguram conditiile necesare pentru constatarea daunei auto

Pentru a veni in sprijinul tau, colaboram cu toate societatile de asigurare, atat pe RCA cat si pe CASCO.
De asemenea, efectuam reparatii daune auto si pe dosare de dauna BAAR, FPVS si FGA.

Masina de schimb

Tu iti lasi masina in service iar noi iti dam alta la schimb.

Boom Car Service iti ofera masina de schimb fara costuri suplimentare atunci cand autovehiculul tau ramane la noi in service pentru reparatii sau alte investigatii.

TESTIMONIALE

Ce spun clientii despre noi

Boom Car Service
4.7
Based on 326 reviews
powered by Google
Ovidiu MitreaOvidiu Mitrea
14:56 06 Jun 22
Promți , seriosi si profesionisti.Masina este ca noua , am schimbat absolut toata articulatia fata+spate inclusiv punțile !Lucrare ireprosabila !Multumesc BoomService ! Recomand !Semnat VERICU CU SEATU’
Ionut PopaIonut Popa
07:49 08 Apr 22
Foarte multumit de serviciile oferite de acest service. Am reparat si vopsit usa + aripa dreapta spate. Masina a iesit super ok. In plus, m-a ajutat si cu bara fata, care a fost reparata anterior la alt service si nu statea perfect la locul ei, cum s-ar zice: nu era la linie; asa am aflat ca are unele prinderi rupte si d-aia nu sta cum trebuie. Au verificat/facut tot ce am discutat cu Cosmin.
Marius MariusMarius Marius
12:15 01 Apr 22
Bună ziua, va recomandam acest Service, sunt adevărați profesioniști, am avut masina la vopsit,pe lângă ca arată impecabil ,timpul de așteptare a fost destul de scurt vizavi de alte service-uri, la preluarea masinei am avut și surpriza ca masina sa fie curata atât în interiorul și în exterior ei.Va mulțumesc Boom car Service.
Luminita DumitruLuminita Dumitru
09:23 29 Mar 22
Am facut revizia la ei. Totul cu programare. Masina a fost gata intr o zi. Am apreciat faptul ca se face deviz inainte ca sa stii exact cam cat vei plati. Sunt foarte atenti, iti spun si pe viitor ce va trebui schimbat, nu au costuri ascunse sau preturi umflate. Chiar am fost extrem de multumita!
Alex DbrAlex Dbr
12:06 24 Mar 22
Baietii sunt foarte ok, eu am avut nevoie sa revopsesc bara fata deoarece fusese vopsita in reprezentanta Kia si la 2-3 ani dupa asta a inceput sa se cojeasca lacul, asa de bine au vopsit in reprezentanta. Am mers la Boomcar pentru recenzii, care pareau foarte ok mai ales pe partea de vopsitorie. Rezultatul este pe asteptari, bara arata perfect si o sa mai revin cu siguranta, la nevoie.
Florin NastaseFlorin Nastase
14:04 17 Mar 22
Opelul meu a revenit la starea inițială.Responsabili de acest lucru au fost cei de la Boom Car Service.Servicii excelente!Mulțumiri lui Cosmin și întregii echipe!
Razvan PopescuRazvan Popescu
05:59 26 Feb 22
Boom Car Service … sau pe scurt o echipa de nota 10!Recomand cu cea mai mare incredere ! Tocmai ce am luat de la ei masina , o skoda superb care a fost la vopsit integral!Nu am nimic de reprosat catre ei! Bv pentru serviciile de nota 10 care le presteaza !!RVN
Catalin PortariucCatalin Portariuc
13:26 24 Feb 22
Posesor Skoda Octavia, incident in trafic, vinovatul asigurare la Euroins. Domnul de la daune a preluat dosarul, s-a ocupat de toate formalitatile. Am primit masina la schimb Skoda rapid model 2019 cred diesel. Daune: aripa, bara, scut interior, far si capota. Toate schimbate intr-o Zi (Marti predata masina avariat), Joi ridicata masina reparata.Inlocuirea pieselor corecta fara defecte pana acum, toate functioneaza ca noi.Recomand acest service cel putin pentru Daune si tinichigerie.Sfat: nu completati nimic suplimentar pe acte/declaratii si nu faceti cererea catre asigurator pana nu stati de vorba cu acesti baietii.Si masina spalata interior exterior 🙂
Oana GOana G
14:13 14 Feb 22
Până în prezent am beneficiat de trei ori de serviciile lor, ultima dată astăzi,14.02.2022.Dețin un SUV Hyundai mai vechi cu care am mers prima dată la ei in 2020 pentru un schimb de ulei, doar pe baza recenziilor vazute pe Google. De atunci revin la ei de fiecare dată cand am nevoie de ceva la masina.Ii apreciez in primul rand pentru calitatea lucrarilor si atitudinea lor fata de clienti dar si pentru cat de usor este sa iti faci o programare si cat de repede iti pun la dispozitie devizul cu piesele necesare si contravaloarea lucrarilor.Recent am vazut ca si-au deschis si un canal de youtube asa ca puteti sa ii vedeti si acolo inainte sa mergeti la ei.Sper sa îi alegeti!
‹
›
js_loader