HS PROTECT

Protejarea suprafețelor neporoase împotriva zgârieturilor, abraziunilor, a prafului, uleiurilor, grăsimilor etc.

Ușor de aplicat

Se aplică dintr-o singură trecere, dintr-o singură mână.

Extrem de puternic

Rezistă șocului termic generat de șpanul flexului sau de zgura aparatului de sudură

Ușor de exfoliat

Se exfoliază rapid, dintr-o singură bucată

HS Protect®

Folie Lichidă de Protecție, Exfoliabilă

Funcţia şi domeniul de aplicabilitate

  • Protejarea suprafețelor neporoase împotriva zgârieturilor, abraziunilor, împotriva acizilor sau a detergenților super-alcalini, împotriva prafului, a uleiurilor, a grăsimilor etc.
  • Aplicabil pentru protecția tâmplăriei cu geam termopan, pereților cortină etc.
  • Aplicabil pe orice material neporos: plastic, sticlă, cauciuc, metal etc.
  • Aplicabil pentru protecția mobilei de lemn lăcuit/vopsit, PAL, MDF etc.
  • Aplicabil pentru protecția cabinelor din vopsitoriile auto.
  • Poate fi aplicat pe suprafețe poroase ca: pardoseli de beton, piatră naturală.

Descrierea produsului

HS Protect ® este o folie lichidă de protecție pe bază de apă, monocomponent, exfoliabil, creat pentru acoperirea și protecția împotriva zgârieturilor, degradărilor, detartranților acizi sau detergenților puternic alcalini etc. fără a le afecta finisajul.

HS Protect® se aplică pe suprafața de protejat prin pulverizare airless sau pensulare. După uscare, produsul formează un film protector rezistent, flexibil și durabil care asigură protecția suprafetei. Se recomandă aplicarea airless folosind o pompa de pulverizare GRACO UltraMax II ProPC 650 sau GRACO Classic PC 390, iar pentru acoperiri de mici dimensiuni pistolul de pulverizare airless GRACO Ultra Portabil.

Culorile standard sunt alb /transparent, sau albastru semiopac. Materialul livrat este gata de utilizare.

Sustenabilitate

Fișa tehnică

HS Transparent
HS WaterRepellent

Exemple de aplicare

HS Protect ® este folosit pentru protecția ferestrelor și ușilor, a pereților cortină de sticlă și aluminiu, a mobilei, a podelelor, obiectelor și armăturilor sanitare, beton șlefuit (podele, trepte, stâlpi etc), marmură, granit, obiecte decorative, metal, sticlă, ceramică, plastic, cauciuc, piese și componente auto, pe durata operațiunilor de montaj, de mentenanță în șantier, sau pe durata transportului și depozitării etc. In domeniul auto HS Protect ® poate asigura protecția subansamblelor auto, protecția automobilelor pe durata transportului, a autobuzelor aflate în exploatare urbană sau pe durata transportului. HS Protect ® este ideal pentru protecția cabinelor din vopsitoriile auto.

Aplicarea soluției și îndepărtarea filmului

Metoda: HSProtect ® se aplică folosind o pompă airless, pensula, trafalet, rola etc.

Metoda de aplicare recomandată este prin pulverizare airless folosind o pompă sau un pistol profesional cu presiunea fluidului la ieșire de min 100bar, folosind o duză 517. In general aplicarea se realizează într-un strat, cu un pas de pulverizare de 50% pentru a obține o protecție rezistentă și durabilă.
Materialul rămas trebuie depozitat în ambalajul închis etanș. In containerele ne-etanșe produsul își va crește vâscozitatea și va forma o peliculă /film la suprafață. In acest caz, produsul va trebui filtrat înainte de utilizare.

Curățirea uneltelor

Uneltele și echipamentele trebuie imediat curățate prin spălare cu apă rece. La finalul lucrărilor în șantier, filmul de protecție HS Protect ® se îndepărtează prin exfoliere, cu mâna, pornind dintr-un colț. Exfolierea se va realiza dintr-o bucată, fără sfâșieri sau ruperi. După desprinderea filmului HS Protect ®, suprafața va rămâne curată, fără urme, pete etc. Desprinderea se poate face și cu jet de apă sub presiune, după desprinderea unui colț.

Tipuri de suprafețe pe care se poate utilia

Sticlă

HS Protect ® este cea mai bună soluție de protecție pentru sticlă, deoarece este ușor de aplicat chiar și la cele mai complexe proiecte arhitecturale, pe vitrinele muzeelor de artă, geamuri ignifuge scumpe, copertine de avion și multe altele.

Podele și pereți

HS Protect ® este o un film de protecție exfoliabil, conceput pentru a proteja pardoseala pe timpul șantierului, sau pe durata transportului și depozitării. NU este aplicabil pe podele de lemn lăcuit cu produse pe bază de apă.

Construcții

HS Protect ® este o folie cu aplicare lichidă, integral exfoliabilă, concepută pentru a proteja materialele din șantier împotriva deteriorării pe durata construcției, a transportului și depozitării. Poate fi ușor aplicat cu un pistol de pulverizare airless, sau cu un trafalet.

Metal

HS Protect ® este un film de protecție cu aplicare lichidă destinat pentru protejarea metalelor feroase și neferoase pe termen scurt și pe termen lung. Obiectele metalice de mici dimensiuni (feroneria metalică) pot fi protejate prin imersie, avion și multe altele.

Lemn

HS Protect ® este o acoperire exfoliantă utilizată pentru protejarea suprafețelor din lemn vopsite sau lăcuite cu produse pe bază de solvenți. NU este aplicabil pe suprafețe protejate cu acoperiri pe bază de apă. Poate fi ușor aplicat cu un pistol de pulverizare airless, trafalet sau pensulă.

Sanitar

HS Protect ® este o acoperire exfoliantă, care poate fi utilizată pentru a proteja corpurile și armăturile sanitare de deteriorarea în timpul construcției, transportului și depozitării. Poate fi aplicat cu ușurință prin pulverizatoare airless, trafalet, perie sau pensulă.

Vezi exemple de aplicare

Galerie