Select Page
Servicii instalator Bucuresti Ilfov

Servicii Instalator pentru casa ta!

Servicii instalator București și zona Ilfov

Servicii instalator Bucuresti Ilfov

Serviciile instalații sanitare, termice și montaj

Bun venit pe site-ul nostru!
Oferim servicii din

Instalatii sanitare, termice și montaj electrocasnice în orice sector din București și în zona Ilfov.
Avem experiență în servicii de instalare și reparații și astfel efectuăm rapid și eficient orice tip de intervenție necesară. Vezi mai jos serviciile.

Servicii instalator Bucuresti Ilfov

Instalații sanitare

Instalare, montaj sau reparații:
cadă, cadă cu hidromasaj, cabină duș, jacuzzi, sisteme filtrare, lavoar pe mobilă/piedestal, vas și rezervor wc, boiler, perete de duș, duș cu rigolă, robineți, chiuvetă, sifon chiuvetă, baterie monocomandă, coloană apă rece, coloană apă caldă, sifon pardoseală, traseu țevi, hidrofor…

Servicii instalator Bucuresti Ilfov

Instalații termice

Instalare, montaj sau reparații: încălzire în pardoseală, robinet de siguranță termic, robineți calorifer tur retur, robineți tur calorifer cu cap termostat, calorifer, traseu instalație termică, centrală termică, vas expansiune, distribuitoare de căldură, repartitoare de căldură, pompe de recirculare..

Servicii instalator Bucuresti Ilfov

Montaj electrocasnice

Montaj sau înlocuire:
mașină spalat rufe, mașină spălat vase, cuptor, hotă cu burlan, hotă fără burlan, plită, combina frigorifica incorporata in mobila, frigider incorporat în mobilă, boiler sub chiuvetă, instant electric apă, decupare în blat pentru montarea aparatelor electrocasnice, lustră, lampă cu led, galerie..

Servicii Instalator

Servicii Instalator București și zona Ilfov

Instalare, înlocuire sau montaj obiecte sanitare, termice și electrocasnice. Garantăm 100% satisfacția clienților noștri, așa că ne ocupăm de lucrări variate: de la un robinet care picură sau nu funcționează la țevi înfundate, trasee țeava apă rece, apă caldă și scurgere, montaj obiecte sanitare (cadă, chiuvetă, duș) și termice. Avem în echipă și electricieni autorizați ANRE care vă pot veni în ajutor cu problemele la sistemele electrice.

Prezenți în sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 București și zona Ilfov

Oferim servicii instalator în București și zona Ilfov pentru locuințe, birouri și spații comerciale. Lucrăm cu cele mai bune echipamente și materiale. Avem experiență cu lucrări variate. Garanție între 12-24 luni pentru lucrările de instalații sanitare iar pentru cele electrice, firmele colaboratoare oferă garanție între 12-24 luni pentru toate lucrările noi.

Servicii instalator Bucuresti Ilfov

Servicii instalator Bucuresti

Servicii instalator Bucuresti Ilfov

Servicii instalator Bucuresti Ilfov

De ce să lucrezi cu noi

Recenziile Instalator
pentru servicii bune

Recenzii de 5 stele de la clienti - butonul duce către profilul google al firmei.
0% avans - plata se face la finalizarea lucrarii
Icon preturi negociabile în funcție de complexitatea lucrării
Icon experienta cu lucrari si montaj
Icon Whatsapp Constatare gratuită
Program de lucru

Contactare Instalator

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00
Sâmbătă: 08:00 – 16:00
Duminica: Închis

În zilele de sărbătoare se percepe o taxă suplimentară de urgență. Avem acoperire în București în sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 și 6 și în zonele din Ilfov.

Se oferă constatare telefonică sau prin WhatsApp cu estimare de preț înainte de începerea lucrării. Dorim să oferim predictibilitate clienților prin calcule realiste de manoperă și prețuri materiale. In funcție de lucrare preturile pot fi discutabile.

Ne puteți contacta telefonic, prin whatsapp, formularul de contact rapid sau mail și în cel mai scurt timp un instalator va ajunge la dumneavoastră sau va intra în legătură cu dvs.

Telefon:
0771 756 747
E-mail:
contact@servicii-instalator-bucuresti.ro

Formular de contact rapid

1 + 7 =

instalator bucuresti preturi /  instalator bucuresti non stop / firma instalator autorizat bucuresti / instalator sector 1 / instalator sector 2 / instalator sector 3 / instalator sector 4 / instalator sector 5 / instalator sector 6 / instalator sanitar bucuresti / firma reparatii instalatii sanitare / instalatori sanitari bucuresti / instalatori / bucuresti / instalatori autorizati / instalatori autorizat bucuresti / instalatori sanitari / reparatii instalatii bucuresti / reparatii instalatii sanitare / firma instalatori bucuresti / instalatori bucuresti / instalatii electrice / electrician autorizat / electrician autorizat ANRE

De ce sa ne alegeți pe noi?

Suntem o echipa de specialiști și oameni cu experiență care servesc în zona București și Ilfov de o lunga perioada de timp. Un instalator sanitar va fi alături de dumneavoastră de la începutul lucrări pana la sfârșit.

 

Satisfacție garantată

Scopul nostru este sa garantam 100% satisfacția clienților noștri, de aceea ne ocupam de la un robinet care picura sau nu funcționează, țevi înfundate, efectuare trasee țeava apa rece, apa calda și scurgere, montaj obiecte sanitare și termice,

Inlocuit sau montaj electrocasnice.

Disponibilitate și locație

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 08:00 – 18:00
Sâmbătă: 08:00 – 16:00
Duminica: Închis

În zilele de sărbătoare se percepe o taxă suplimentară.

Avem acoperire în București sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 și 6 și în zonele din Ilfov.

Consultație gratuită

Se oferă asistență telefonica sau prin WhatsApp gratuită pentru lucrările noastre. Dorim să oferim încredere clienților prin diagnosticarea lucrări cu acuratete și achiziționarea de materiale.

In funcție de lucrare preturile pot fi discutabile.

Call Now Button