Servicii de administrare imobile

ADRESA - vezi localizare pe hartă
Str.Herastrau nr 1, Sector 1
PROGRAM - acum este ÎNCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri: 09:00 - 17:00
TELEFON
0720.050.060
031.803.74.70

DINAMIC INSTAL ELECTRO SERV S.R.L – Bucuresti , este infiintata in anul 2008 si are la baza activitatii o importanta experienta tehnica precum si o echipa specializata in mentenanta tehnica si preventie- pe de o parte - si administrativa si logistica - pe de alta parte.


Conceptul nou pe care se bazeaza oferta noastra il reprezinta unicitatea furnizorului tehnic si administrativ, prin care DINAMIC INSTAL ELECTRO SERV SRL preia toate serviciile de intretinere tehnica si adminsitrativa, pe care oricum trebuie sa le gestionati prin simpla functionare a societatii dumneavoastra.


Oferta noastra se adreseaza in mod specific cladirilor cu destinatie rezidentiala sau de birouri, celor cu destinatie hoteliera si show-room, depozitelor si spatiilor de productie si in mod special cladirilor cu destinatie medicala - spitale, policinici, laboratoare.


Realizam proiecte de design interior si amenajari constructive pentru toate tipurile de spatii.Ne implicam in managementul proiectului, al calitatii si managementul de cost.


Suntem in masura sa va acordam suport in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor de mediu, a autorizatiilor sanitare de functionare si a autorizatiilor ISU.

Click pentru a vizita site-ul nostru

Anunţuri (0)