Robinescu Instalari profesioniste in Bucuresti si Ilfov

Servicii desfundari

Asiguram servicii de calitate pentru desfundari coloane si intervenim cu scule de ultima generatie pentru desfundari coloane, toalete sau canalizari.

Dispunem de masini echipate cu serpi mecanizati,furtunuri cu jet la presiune de 200 bar pentru desfundarea si curatarea coloanelor de canalizare, scurgerilor si a toaletelor infundate cat si inspectia interioara a instalatiilor de evacuare cu camere video, cum reiese din filmul de mai jos:

Inainte de desfundari coloane, efectuam o inspectie cu camera video, pentru a constata corect problema, pentru a interveni rapid si eficient si pentru a reduce la minim pagubele. Suntem un dintre putinele firme de instalatori sanitari care efectueaza corect serviciile de desfundari coloane si canalizari.   – Scurgerile de la dus si de la cada prezinta propriiile provocari. De obicei, acolo problema o reprezinta parul sau depunerile de sapun din sifon sau de pe tevile de scurgere. Chiuveta de la baie se poate infunda cu par, pasta de dinti, sapun si murdarie. Echipa noastra va interveni prompt si va indeparta murdaria, firele de par si depunerile si va curata integral tevile astfel incat sa functioneze ca si cand ar fi abia instalate.   – Scurgerile in pardoseala sunt des intalnite in subsoluri, spalatorii si garaje. De asemenea, pot fi regasite in terase, alei si in bai. Aceste scurgeri sunt prevazute cu un sifon care ar trebui mentinut plin cu apa pentru a preveni mirosurile neplacute si scurgerile de biogaz din canalizare sau fosele septice. Aceste scurgeri trebuie verificate periodic pentru a fi siguri ca nu sunt infundate si pot sa preia apa de pe pardoseala si sa previna inundatiile. Murdaria si gunoaiele pot infunda sifoanele de pardoseala, dar noi te putem ajuta sa scapi de problema fara dureri de cap.   – Multe dintre burlanele care indeparteaza apa din jgheaburile de pe acoperis sunt conectate la sistemul de canalizare al orasului prin tevi subterane. Acestea se pot infunda cu frunze si gunoaie si pot refula. Cheama-ne sa verificam sistemul de canalizare daca este in regula inainte sa apara probleme. Daca totusi nu ne-ai chemat sa verificam si acum canalizarea a refulat, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa suni la instalatorbucuresti.com si noi vom interveni prompt si eficient sa te scapam de problema.

Galerie foto
  • ...