Corola Instalatii - Instalatii gaze, executie, reparatii si interventii, Bucuresti

Instalatii sanitare,montaj, reparatii

 

Firma Corola Instalatii SRL executa instalatii sanitare, electrice si gaze in Bucuresti la standarde inalte de calitate cu electricieni si instalatori autorizati. Daca va construiti sau va renovati casa, trebuie avut in vedere faptul ca instalatia sanitara si electrica sa va ofere siguranta si confortul de care aveti nevoie acum si in viitor. Pentru toate acestea, dispunem de cele mai noi tehnologii si va putem oferi solutii la orice tip de lucrare electrica, sanitara si de gaze. Folosim aparatura si materiale performante, la nivelul standardelor europene, care asigura executarea la un nivel inalt calitativ a tuturor lucrarilor efectuate. Realizam lucrari impecabile atat din punct de vedere FUNCTIONAL cat si ESTETIC la preturi imbatabile. Compania noastra este autorizata ANRE si ISCIR.

  • Verificarea centralelor termice
  • Revizia tehnica a centralelor termice
  • Montat obiecte sanitare, centrale termice
  • Schimbat calorifere si retea de apa
  • Montat aparate aer conditionat
  • Realizare incalzire in pardoseala

Instalatii sanitare Bucuresti executate de instalatori autorizati

Importanta calitatii lucrarilor este primordiala pentru firma noastra. In domeniul instalatiilor sanitare, termice, electrice si de gaze folosim materiale dintre cele mai calitative, cum ar fi: tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena sau pvc. Ne respectam clientii si stim ca o recomandare de la un fost beneficiar valoreaza mai mult decat orice anunt sau reclama!

Pentru orice tip de instalatii pentru cladiri rezidentiale si industriale ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722 311 044 sau folosind pagina Contact.

Instalatii pentru baie si bucatarie la preturi imbatabile

NOTA: Preturile la manopera instalatiilor sunt NEGOCIABILE si pot suferi modificari in functie de gradul de dificultate, distanta si complexitatea lucrarii. Prin specificul nostru, ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Pentru detalii tehnice si oferta personalizata, va rugam sa ne contactati prin email sau sa ne apelati la nr. de telefon: 0722 311 044

Galerie foto
  • ...