Delro Consulting, Bucuresti - Amenajari interioare, compartimentari HPL, fatade ventilate

Fatade ventilate din placi HPL FunderMax

Placile HPL Fundermax sunt placi stratificate la presiuni inalte (HPL) cu decor si protectie melaminata pe ambele fete, suple si foarte rezistente. Miezul este compus din straturi de hartie (60%) si rasini fenolice presate la temperaturi inalte, ceea ce le ofera rezistenta la variatii de temperatura si la foc. Suprafetele de protectie, care au si rol decorativ, sunt realizate din rasini acryl-poliuretanice care asigura rezistenta la zgariere, patare sau decolorare.

Domenii de utilizare FunderMax si-a impus standarde exigente de calitate in procesul de productie si aspira sa contribuie la desavarsirea unui mediu comfortabil, sanatos si creativ in spatiile urbane sau locuinte individuale. Avantajul folosirii acestor placi este obtinerea unui consum energetic redus precum si posibilitatile nelimitate de configurare decorativa a suprafetelor placate atat la locuinte cat si la cladiri industriale, comerciale sau publice, la constructii noi sau renovari de cladiri vechi.

Placile pentru exterior FUNDERMAX sunt rezistente la conditii grele de mediu (poluare, mediu salin, vanturi cu nisip, grindina, expunere intensa la soare, variatii bruste de umiditate, socuri termice, grafitti) si de aceea sunt recomandate pentru placarea uscata a fatadelor, pentru parapeti la balcoane sau scari exterioare. Ele se folosesc cu success si la placari la pereti si stalpi in spatii cu trafic intens – pasaje pietonale, gari, aerogari, metrou, centre comerciale; Stratul de suprafata – cu rol dublu de protectie contra UV si décor – este din rasini acryl-poliuretanice si nu permite zgarierea, patarea, decolorarea placilor. In componenta placilor nu se gasesc substante toxice; placile sunt inerte din punct de vedere bacterian, rezultand un produs ecologic care nu afecteaza mediul inconjurator. Clasa de reactie la foc: B-s2,d0 cf. EN13501-1;

Placile FUNDERMAX au dimensiuni mari (4100×1300, 4100×1850, 2800×1300, 2800x1850mm) si sunt oferite intr-o gama larga de decoruri continand peste 70 de nuante, de la cele de lemn la cele uni, metalizate sau cele cu aspect de piatra.

Galerie foto
  • ...