Electric Destination, Gnex.ro - Comercializare vehicule electrice si drone, Bucuresti

Moped electric Sur-Ron LB X-Series Off-Road

Moped electric Sur-Ron LB X-Series Off-Road, 70km/h, Autonomie 100km

Descopera senzatia de libertate si aventura cu Mopedul electric Sur-Ron LB X-Series Off-Road! Aceasta motocicleta redefineste conceptul de forta si performanta in domeniul off-road, oferindu-ti o experienta unica si plina de adrenalina.

Cu un design impresionant, Sur-Ron este rezultatul unei simbioze perfecte intre o motocicleta pentru downhill si off-road. Fiecare aspect al acestei masini a fost meticulos conceput pentru a imbina rezistenta si viteza cu stabilitatea si securitatea. De la suspensiile de inalta calitate si pedalele ergonomice, pana la lungimea furcii si pozitia confortabila a scaunului, totul este gandit pentru a-ti oferi o experienta extraordinara.

Cu o greutate impresionanta de doar 50 de kilograme, Sur-Ron te va surprinde prin agilitatea sa. Cu o autonomie impresionanta de 100 de kilometri si o viteza maxima de 70 de kilometri pe ora, aceasta motocicleta este pregatita sa te duca oriunde doresti sa explorezi. Bucura-te de aventurile off-road fara a-ti face griji cu privire la autonomie sau performanta.

Sur-Ron este echipat cu un acumulator Panasonic de 60V, ce asigura o incarcare rapida in doar 2.5-3.5 ore, utilizand un curent de 10A. Poti conecta si dispozitivele tale personale, deoarece motocicleta dispune de un port USB pentru incarcare de 2.1A, astfel incat sa fii mereu conectat in aventurile tale.

Motorul electric puternic de 6kW ofera o tractiune excelenta si reduce riscul de supraincalzire, asigurandu-ti o experienta fara probleme. Furca DNM Race cu compresie hidraulica ajustabila ofera o rezistenta sporita la socuri, astfel incat sa te poti bucura de terenurile accidentate in siguranta.

Cu doua moduri de putere, Eco si Full Power, poti adapta motocicleta la nevoile tale si sa controlezi totul cu un singur buton. Displayul digital LCD Speedo iti ofera informatii utile precum distanta parcursa si viteza maxima atinsa.

Pentru o vizibilitate optima, Sur-Ron este echipat cu iluminare LED fata-spate, astfel incat sa poti explora si noaptea in siguranta. Franele hidraulice pe disc in 4 pistoane asigura o franare precisa si rapida in orice conditii.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...