MDP Vet-cabinet veterinar-Bucuresti

Servicii chirurgie veterinara

In cadrul MDP Vet efectuam interventii de mica si mare chirurgie veterinara. Ne bazam pe o serie de protocoale pre-operatorii, intra-operatorii si post-operatorii bine stabilite. Astfel siguranta si sansele de reusita sunt sporite indiferent de complexitatea interventiei chirurgicale.

 

Toate interventiile chirurgicale in cadrul MDP Vet se fac pe baza de programare. (exceptie de la aceasta regula o fac urgentele) Pacientul trebuie sa nu fi fost hranit cu minim 8 ore inaintea interventiei. Indiferent de interventia chirurgicala, pacientul trebuie sa aiba un set minim de analize de sange. Medicul poate cere in functie de rezultate extra investigatii. El decide in final daca pacientul este apt pentru interventie. Tipul de anesetezie folosit este ales de medicul veterinar. Decizia ii apartine in totalitate.

 

Efectuam o gama larga de interventii care acopera un spectru larg: chirurgie oromaxilo-faciala si oftamologica, obstetrica-ginecologica, chirurgia tubului digestiv, chirurgia aparatului urinar, ortopedica, toracica pana la chirurgie oncologica si cutanata.

Galerie foto
  • ...