Maria Systems, producator tamplarie PVC, aluminiu Bucuresti

Ferestre si usi

...
TAMPLARIE ALUMINIU

Ferestrele din aluminiu sunt optiunea care este adesea selectata de arhitecti pentru cladiri administrative sau spatii comerciale. Ferestrele din aluminiu se potrivesc unde este necesar spatiu vitrat mare.

CARACTERISTICI:

  • Durata de viata mai indelungata
  • Rigiditatea si stabilitatea profilului de aluminiu, reprezinta un avantaj in cazul proiectelor ce contin planuri inclinate si atunci cand suprafetele vitrate trebuie realizate in dimensiuni mari.
  • rezistenta si fiabilitatea in conditii de trafic si utilizare intense
  • protectie superioara contra efractiei
  • rezistente la schimbari de temperatura si la expunerea la ploi torentiale si depuneri de zapada

Ferestrele cu tâmplarie de aluminiu au rezistenta la folosirea îndelungata si un aspect elegant, clasic, potrivit pentru cladiri de birouri.

...
TAMPLARIE PVC

  • Tamplarie Salamander

Profilul Salamander este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european (grosimea peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 40 mm.

Ferestrele sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe cele imitatie de lemn – stejar auriu, venghe, nuc si mahon. Deasemenea, la cerere putem sa livram orice alta culoare din paletarul RAL.

Tâmplarie Salamander Stremline 76

Tâmplarie Salamander bluEvolution 82

Tâmplarie Salamander bluEvolution 92

  • Tamplarie Rehau

Confortul si siguranta casei inseamna mai mult decat un acoperis puternic si ziduri solide, designul usilor si ferestrelor pot face diferenta intr-o casa, nu numai prin aspectul estetic ci pentru izolatia termica si fonica eficienta. In acelasi timp, termopanele REHAU se caracterizeaza print-o suprafata unica HDF (finisare de inalta calitate) cu un aspect atractiv, durabila si costuri reduse de intretinere si curatare.

Termopane Rehau, cuprinde o gama de profile PVC folosite pentru confectionarea de termopane Rehau cu geam termopan fie ferestre din termopan sau usi din termopan si poate avea gosimea intre 60mm si 86mm

CARACTERISTICI:

  • IZOLAREA TERMICA(Termopanele REHAU reduc pierderile de energie si cresc confortul)
  • PROTECTIE ANTIEFRACTIE (Sporeste gradul de siguranta si sporeste confortul)
  • FONOIZOLARE (Termopanele REHAU reduc poluarea fonica si asigura confortul)
  • INTRETINERE USOARA

Feroneria utilizata este de tip ROTO sau G.U.

În cazul tuturor nivelurilor de echipare aveti libera alegere la proiectare: de la albul clasic la aspectul lemnului natural pâna la culori solide puternice.

Categorii
Date de contact
0752198272
Str. Crengutei, Nr. 80, Domnesti, judetul Ilfov
Distribuie