Metaled Steel Materials - materiale de constructii din otel

Panouri bordurate

...
Panou zincat de gard bordurat

Produsul panou zincat bordurat este cunoscut si sub denumirea de plasa bordurata zincata. E un material care prezinta un raport pret - eficienta excelent. Este fabricat cu ajutorul unor utilaje speciale prin sudarea transversala a firelor de sarma galvanizata rigida, avand grosimea firului zincat intre 3 - 5 mm. Acest tip de panou e disponibil intr-o gama variata de dimensiuni: inaltimi de 800, 1200, 1500, 1700, 2000 milimetri, latimi de 2000, respectiv 2500 milimetri.

Plasa bordurata de gard prezinta un nivel de pret accesibil. E un material util, usor de montat si de demontat pe stalpii metalici cu ajutorul accesoriilor de prindere. Acest panou ofera un aspect deosebit intregului ansamblu. Plasa se foloseste in general pentru imprejmuirea diferitelor suprafete de teren, a curtilor, a gradinilor, a spatiilor urbane, industriale, agricole sau de alta natura. Datorita formei specifice si a protectiei oferite de stratul de zinc, acest panou bordurat zincat are o rezistenta sporita in timp impotriva distrugerilor, deformarilor ori a coroziunii.

Detalii tehnice panou zincat de gard, conform EN 10218-2, EN 10244-2 (clasa D):

  • strat de zinc min: 50 g / mp;
  • toleranta diametru sarma de 3.00 - 3.50: +/- 0.12 mm;
  • toleranta diametru sarme de 4.00 - 5.00: +/- 0.16 mm;
  • rezistenta de rupere la tractiune a sarmei: 550 N / mmp.

Dimensiuni plasa bordurata zincata, cu grosimea firului de 3.5 mm, 4.2 mm, 5 mm (latime x lungime - mm):

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panou zincat bordurat, diverse dimensiuni si grosimi ale firului. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panou bordurat zincat, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de pret pentru plasa bordurata de gard e actualizata periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

...
Panou verde de gard bordurat

Produsul panou verde, comercializat sub denumirile de panou bordurat verde ori plasa bordurata verde, e un material ieftin care beneficiaza de un nivel de pret excelent. Se obtine prin sudarea transversala a firelor de sarma vopsita / plastifiata, rigida, avand grosimea firului intre 3 - 5 milimetri. Acest panou bordurat de gard e disponibil in piata intr-o mare diversitate de dimensiuni: inaltimi de 1200, 1500, 1700, 2000 mm, latimi de 2000 respectiv 2500 mm.

Plasa bordurata verde prezinta un raport pret - eficienta competitiv. Este un element util, extrem de usor de montat / de demontat pe stalpii metalici cu ajutorul accesoriilor de prindere. Ofera un aspect placut intregului ansamblu. Se foloseste pentru imprejmuirea suprafetelor de teren, a curtilor, a gradinilor, a spatiilor urbane, industriale, agricole ori de alta natura. Datorita formei speciale si a protectiei oferite de stratul de vopsea / plastic, acest panou verde bordurat are o rezistenta sporita in timp impotriva deformarii, distrugerii sau a factorilor de mediu corozivi.

Detalii tehnice panouri de gard verzi, conform standardelor EN 10218-2, EN 10244-2 (cl. D):

  • acoperirea cu vopsea pulbere in camp electrostatic
  • toleranta diametru sarma de 3.00 - 3.50: +/- 0.12 mm
  • toleranta diametru sarme de 4.00 - 5.00: +/- 0.16 mm
  • rezistenta de rupere la tractiune a sarmei: 550 N / mmp.

Dimensiuni panou bordurat verde, cu grosimea firului de 3.5 mm, 4.2 mm, 5 mm (latime x lungime):

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panou verde de gard, diferite dimensiuni sau grosimi ale firului. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri de gard verzi, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de panou bordurat de gard e actualizata periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

...
Plasa sudata zincata

Plasa sudata zincata pentru imprejmuiri, cunoscuta sub denumirile de plasa de gard sudata zincata ori plasa sudata de gard, e un produs obtinut din sarma moale zincata. E fabricata prin intermediul unor utilaje speciale de productie. Procesul tehnologic de productie presupune sudarea transversala a firelor de sarma cu grosimea de 1.6 mm, la anumite distante, egale intre ele. Lungimea desfasurata a unei role e de 20 metri. Plasa de gard zincata sudata si ranforsata prezinta randuri cu doua fire la baza. Se produce si se comercializeaza intr-o gama diversa de dimensiuni. Se diferentiaza in principal dupa inaltimea rolei - 1 m, 1.2 m, 1.5 m, 1.8 m, 2 m, dar si in functie de distanta dintre fire.

Plasa sudata de gard prezinta un nivel de pret relativ scazut. Este economica, practica si eficienta, in cadrul diverselor tipuri de activitati. E o varianta optima si ieftina pentru construirea custilor / adaposturilor de animale, in activitati de tencuire a peretilor, de armare a stratului termoizolator sau a sticlei industriale. Se utilizeaza de asemenea la delimitarea diferitelor suprafete de teren, a curtilor, a gradinilor, a spatiilor industriale, agricole, urbane sau in vederea realizarii diverselor activitati de ordin gospodaresc. E un material extrem de folositor, usor de montat / de demontat pe stalpii de sustinere si usor de inlocuit in cazul deteriorarii.

Plasa de gard zincata sudata prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor mecanice constructive caracteristice firelor de sarma din care e confectionata. Acoperirea metalica a firelor de sarme cu stratul de zinc ii confera acestei plase un grad ridicat de durabilitate in timp si o buna rezistenta impotriva coroziunii sau a altor factori externi distructivi.

Detalii tehnice referitoare la plasa de gard sudata zincata, acceptate de normativele actuale:

  • metoda standard de zincare a sarmei de otel este aceea de zincare termica.
  • stratul de zinc aplicat presupune acoperirea metalica cu minim 30 g / mp.
  • toleranta diametrului firului de sarma zincata: +/- 0.09 mm.
  • toleranta lungimii rolei desfasurate: - 0 / + 2 %.

Dimensiuni standard in ceea ce priveste plasa sudata zincata de gard, produsa conform SR EN 10223 - 4 (inaltime x lungime role desfasurate):

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret plasa sudata de gard galvanizata, produsa conform normei actuale SR EN 10223-4, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la reperele de plasa de gard sudata / plasa de gard zincata, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de pret pentru aceste tipuri de plase e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta e valabila in limita stocului disponibil.