Paradisul Jaluzelelor - jaluzele, rolete, storuri Bucuresti

Jaluzele

...
JALUZELE PLISATE

?Jaluzelele plisate aluneca pe canalele laterale care va permit sa mutati bara în sus si în jos pentru a determina acoperirea ferestrei.
Combina designul ultra-modern cu un control superb al vizibilitatii, luminii si temperaturii.
Sunt usor de intretinut fiind suficienta o aspirare a prafului la intervale de timp regulate sau o simpla curatare cu o laveta umeda.
Jaluzelele Plisate sunt partenerul ideal al ferestrelor fixe, dar mai ales al ferestrelor cu deschideri normale si oscilobatante, se pot adapta tuturor tipurilor si formelor de ferestre. Acestea se fixeaza atat in partea superioara cat si in partea inferioara, astfel vor ramane lipite de tamplarie indiferent de pozitia ferestrei.

In functie de intensitatea razelor solare ce bat in fereastra, dispunem de o serie de modele ce vor satisface cu siguranta cerintele tale.
– Modele semitransparente ce va feresc de privirile indiscrete si permit patrunderea luminii naturale in incapere.
– Modelele semiopace ce filtreaza lumina.
– Modele opace ce nu permit patrunderea in incapere a razelor solare.

...
JALUZELE VERTICALE

Jaluzelele verticale sunt o solutie de umbrire foarte apreciata in Bucuresti si in Romania. Se incadreaza cu succes in decorul spatiilor comerciale, cladirilor de birouri, dar au un aport important si in amenajarea locuintei tale. Ele creeaza un spatiu intim si relaxant chiar daca vorbim de birou sau daca ne referim la spatiul privat unde trebuie sa petreci un timp de calitate .
 

Venim in ajutorul tau cu servicii complete: masuratori, transport si montaj. Garantam produsele comercializate, daca nu corespund mostrelor prezentate sau masuratorilor, primesti banii inapoi .

Consilierii de la paradisuljaluzelelor.com iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi sugestii in alegerea celei mai bune variante.

Mai jos iti vom prezenta materiale cu ajutorul carora noi putem produce cele mai bune solutii de umbrire pentru spatiului tau.

...
JALUZELE ORIZONTALE SAU JALUZELE VENETIENE

Desi au aparut de ceva timp pe piata din Bucuresti, putand fi considerate o solutie clasica, jaluzele orizontale creeaza un spatiu modern si contemporan, care este in acelasi timp si elegant. Ele sunt disponibile intr-o serie variata de finisaje si sunt realizate din aluminiu calitativ, care le confera rezistenta in timp.

?Companiile de profil confectioneaza aceasta varianta de umbrire, din doua tipuri de materiale, respectiv plastic si aluminiu. Dupa ce am testat ambele materiale ca durabilitate si efect, am ales sa le comercializam doar pe cele din aluminiu.Vrem sa aducem in casa ta un produs de care suntem in primul rand noi multumiti, deoarece il garantam pentru 24 de luni si cu siguranta ca nu se poate compara cu produsele din plastic care se gasesc in magazinele de bricolaj.