Taxasist Advices - contabilitate, audit, consultanta fiscala

Audit

...
Audit financiar

Consta in activitatea de examinare, in vederea exprimarii de catre auditorii financiari a unei opinii asupra situatiilor financiare, in conformitate cu Standardele internationale de audit financiar ale Federatiei Internationale a Contabililor (IFAC). Auditul financiar poate fi solicitat fie ca o obligatie legala, fie ca o obligatie statutara sau in mod expres de catre asociatii/actionarii entitatii. Opinia exprimata se consemneaza intr-un raport de audit destinat celor interesati.

Echipa noastra de auditori financiari, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, prin procedee specifice, isi exprima o opinie cu privire la starea economica generala a unei companii, firme sau autoritati institutionale asa cum este redata ea in evidentele contabile, in conturi, bilanturi si fluxurile de trezorerie, dar care la randul lor acestea redau o imagine fidela a realitatii economice a societatii.

...
Audit intern

Activitatea de audit intern are in vedere o data serviciile de asigurare, dar si serviciile de consultanta, desfasurate in conformitate cu Normele de audit intern, fiind practic un sprijin conducerea operativa a societatii.

Auditul intern este, in fapt, acel control intern al societatii care are ca obiective de baza verificarea eficacitatii sistemelor contabile si de control intern.

...
Servicii conexe de audit

Angajamente pentru efectuarea procedurilor convenite privind informatiile financiare sau angajamente de elaborare (compilare) a informatiilor financiare. Auditarea situatiilor financiare aferente proiectelor finantate din fonduri nerambursabile europene sau acordate direct de statul roman.

Categorii
Date de contact
0720075755; 0732722000
Bd. Camil Ressu, Nr. 34, Sector 3, Bucuresti
Distribuie