Vitalitas - centru de ingrijire a varstnicilor

Servicii

...
Rezidenta continua

Indiferent ca vorbim de vârstnicii independenti, de cei ce au nevoie de recuperare medicala sau de îngrijire speciala, centrul Vitalitas este locul în care cei apropiati au cele mai mari sanse sa îsi gaseasca un nou “acasa”.
Fiecare rezident care beneficiaza de rezidenta continua are parte de toate facilitatile si dotarile de care are nevoie, dar si de asistenta medicala specializata 24/7, medici interni, farmacie si nu numai.
 
 
 

...
Ingrijire de zi

Acest serviciu este adresat seniorilor care vor locui în continuare la ei acasa, dar care au nevoie de supraveghere permanenta, de îngrijire medicala si de socializare, în timpul zilei – de internare de zi – sau de tratamente de rejuvenare.
Rezidentii care aleg acest serviciu beneficiaza de activitati sociale si în aer liber, trei mese pe zi, precum si numeroase facilitati de relaxare, supraveghere medicala, îngrijire medicala la cerere – totul într-un singur loc, într-un cadru profesionist si confortabil.

...
Ingrijire perioada limitata

Serviciul este adresat seniorilor care au nevoie de asistenta si îngrijire medicala pentru o perioada limitata de timp, de exemplu, pentru un weekend sau pentru perioada în care apartinatorii sunt plecati în vacanta. Rezidentii nostri beneficiaza de servicii personalizate de îngrijire medicala si recuperare 24/7, cu ajutorul unei echipe de specialisti în domeniu.
Oferim servicii de tip respiro pentru persoanele în vârsta care au nevoie de îngrijire specializata doar pentru o anumita perioada de timp. Socializare, relaxare si asistenta medicala, totul într-un singur loc, la cel mai înalt nivel de profesionalism.

...
Ingrijire paliativa

Ingrijirea paliativa este îngrijirea medicala specializata, destinata persoanelor care traiesc cu o boala grava, incurabila si presupune cresterea calitatii vietii acestora. Îngrijirea paliativa se refera la ameliorarea tuturor simptomelor care provoaca incomoditati pacientului, fie ele fizice, psihice sau spirituale.
Asadar, prin îngrijire paliativa, se atenueaza durerea, dificultatile de respiratie, tusea, greata sau orice alte simptome fizice greu de suportat. Totodata, este orientata si spre îmbunatatirea igienei, dar si spre ameliorarea problemelor de nutritie, cum ar fi anorexia, casexia, a oboselii si, desigur, îmbunatatirea starii psihice.