Perfoconstruct Expert- Lucrari de carotare, perforare si taiere beton, Bucuresti

Taierea peretilor in beton

Taierea peretilor in beton sau orice alt tip de structura se realizeaza utilizand tehnica taierii cu disc diamantat. Tehnica diamantata are avantajul flexibilitatii in procesul taierii peretilor si totodata ofera si cel mai bun raport de cost pe metru de taiere pentru ca permite indepartarea cu usurinta a elementelor de beton sectionate.

Noile sisteme de taiere pereti beton cu disc diamantat nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta, au o precizie ridicata a procesului de perforare, timp scurt de executie, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment.

Taierea cu tehnica diamantata este solutia optima pentru sectionarea peretilor betonati pentru ca determina ca lucrarea sa se realizeze rapid, fara vibratii, fara zgomot si fara praf sau vreo urma de murdarie. Totodata, tehnica diamantata pe care o folosim inlocuieste sistemele primitive si distructive de modificare structurala cum ar fi ciocanele pneumatice sau hidraulice.

Fiecare lucrare de taiere pereti in beton impune adoptarea unor solutii personalizate, iar specialistii nostrii in taiere beton au disponibilitate garantata pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra cu o oferta cat mai avantajoasa si un pret negociabil in functie de complexitatea lucrarii.

Pentru mai multe informatii cu privire la costuri orientative ale lucrarii dumneavostra sunati acum la numarul de telefon 0733.22.93.92.

Galerie foto
  • ...