Twin Dent-clinica stomatologica- Bucuresti

Endodontie - Tratamente de canal

Atunci cand procesul carios sau leziunea traumatica au ajuns la nivelul pulpei dentare, pentru salvarea dintelui se face obturatie de canal. Aceste tratamente endodontice se fac sub anestezie locală. “Plomba pe canal” corect efectuată măreşte durata de viaţă a dintelui pe arcadă şi nu obligă la extracţia acestuia.

Clinica noastra dispune de cea mai performanta aparatura pentru realizarea unor tratamente endodontice de succes . Tratamentul cel mai corect al canalelor radiculare poate fi realizat doar cu ajutorul microscopului, folosind o magnificatie sporita si o iluminare corespunzatoare. Folosirea microscopului in tratamentele de canal a permis rezolvarea multor cazuri foarte dificile cu un prognostic rezervat.

Desi tratamentul endodontic sub microscop este mai costisitordecat cel clasic, deoarece aduce mult mai multa siguranta pe termen lung radacinii astfel tratate, asigura un succes superior tratamentului.

Dupa finalizarea tratamentul de canal, dintele poate fi protezat cu un pivot turnat sau o reconstituire cu fibra de sticla si acoperit cu o coroana ce reface morfologia si functionalitatea dintelui.

Galerie foto
  • ...