BIP Telecom - Proiectare, instalare si mentenanta sisteme cablare structurata

Sisteme de desfumare

Desfumarea este procesul de extragere din spatiile incendiate a unei parti din fumul si gazele de ardere.

Scopul solutiei de desfumare este de a asigurara conditiile de evacuare a utilizatorilor si a folosirii mijloacelor de interventie la stingere, precum si pentru evacuarea gazelor fierbinti degajate de incendiu în fazele de dezvoltare.

Proiectarea si implementarea acestor instalatii, ca mijloace de protectie la incendiu asigura în primul rând mentinerea libera de fum a cailor de evacuare si acces. Un alt avantaj îl reprezinta eficienta asupra stingerii incendiului în faza incipienta. În plus, instalatiile de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti contribuie la reducerea efectului de ardere generalizata, la protectia echipamentelor si a mobilierului si, în final, reduce pagubele cauzate de descompunerea termica.

BIP Telecom are experienta  în proiectarea si implementarea acestor sisteme de desfumare si de control al fumului oferind servicii de instalare si întretinere a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti.

Toate sistemele propuse sunt concepute special pentru a se îmbina perfect în structura cladirii fiind conforme cu toate standardele impuse de legislatia în vigoare.

Galerie foto
  • ...