ClimaService Global Trade - Reparatii aparate de aer conditionat, Bucuresti, Ilfov

Informatii utile

Echipa noastra de profesionisti in domeniul montajului de aer conditionat, garanteaza satisfactia clientilor nostri pentru o treaba bine facuta.Pentru orice Montaj/Instalare oferim o Garantie de 12 Luni.

Oferim GRATUIT servicii de consultanta cu privire la achizitionarea aparatelor de climatizare! Daca ai de gand sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat, insa nu te pricepi, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Nu ezitati sa ne spune-ti problema pe care o intampinati cu aparatul dvs de aer conditionat!

Ne puteti contacta 24/24h la tel:0768 939 099

 

Va stam la dispozitie cu oferte personalizate foarte avantajoase, adaptate la nevoile dumneavoastra. Pretul final, este stabilit in prealabil numai in urma unei evaluari la fata locului. Indiferent de aparatul de aer conditionat pe care doriti sa il folositi ex: on/off, inferter si de uz caznic(model split), echipa noastra va sta la dispozitie, cu promptitudine si seriozitate.

Contractele de Mentenanta si intretinere, nu se pot incheia pe o perioada mai scurta de 1 an de zile, pretul final urmand sa fie stabilit la locatia clientului. Serviciile de constatare sunt contra cost, numai in cazul in care clientul nu doreste ca lucrarea sa fie efectuata de catre echipa noastra.

Efectuam lucrari de URGENTA in maxim 12h de cand am fost contactati!
Galerie foto
  • ...