Dom Expert Roofing - Montaj, dulgherie, reparatii acoperisuri, Bucuresti si Ilfov

Dom Expert Roofing - detalii firma

Dom Expert Roofing se remarca prin integrarea tehnologiilor de vârf si utilizarea celor mai performante materiale, acumulând peste 24 de ani de expertiza în domeniul acoperisurilor. De asemenea colaboreaza cu cei mai buni furnizori, oferindu-va produse care respecta cele mai înalte standarde de calitate.

Cu o echipa formata din 8 specialisti calificati, ne mândrim cu peste 2,496 de clienti satisfacuti si peste 3,744 de proiecte finalizate.

De ce sa alegi Dom Expert Roofing? Iata doar câteva dintre motive:

Materiale de calitate

Materialele de calitate prelungesc durata de viata a acoperisurilor dvs. Colaboram cu cei mai buni furnizori de acoperisuri pentru a garanta o calitate foarte înalta.

Protectie sporita

Vom furniza solutia perfecta pentru a asigura acoperisului dvs. o izolatie termica si fonica foarte eficienta. Astfel încât sa fiti protejati de infiltratii, mucegai si zgomot.

Promptitudine

Toata echipa noastra este alcatuita exclusiv din profesionisti care dispun de timp, echipamente si resurse adecvate pentru a finaliza proiectele conform termenilor stabiliti.

Consultanta

Investitia într-un acoperis reprezinta o investitie în viitorul si confortul dvs. Cu peste 24 de ani de experienta, o sa va oferim cele mai optime solutii si estimari precise pentru proiectul dvs.

Galerie foto
  • ...